~ Åsikter, tankar & känslor

Ärlighet
Enligt mig så är det en av de allra vackraste och bästa egenskaperna som en människa kan ha. Visst, sanningen kan såra ibland... men hellre det än att behöva gå runt med en massa frågetecken och en känsla av att personen i fråga inte varit fullkomligt ärlig. Hellre sårad av sanningen än glad av lögnen.

Red Bull & Power King
Genom åren så har jag testat en jädrans massa energidrycker, de flesta har varit sjuuukt äckliga eller så har de bara varit Ok. Inget klår Red Bull och Power King. De som känner mig vet nog att jag är lite små beroende av dem.

Brevskrivning
Japp, jag menar handskriven snigelpost. Back in the days. Jag tycker att det är så otroligt mysigt att krypa upp i soffan med ett nyanlänt handskrivet brev, läsa de i lugn och ro. Jag älskar att skriva brev, helst på fina papper och pimpa med stickers. Tummen upp till mina fantastiska brevvänner <3

Mina Hiss & Diss bilder

Massor av tack till Therese  @blondina som gjort dem till mig :)

Drama
Jamen, ni vet sånt där otroligt onödigt drama. Typ folk som man aldrig ens varit vän med, som kommer fram i fyllan och ska "reda ut saker". Alltså, sorry... vi har aldrig haft någon form av relation, det handlar inte om konflikträdsla, det är bara så otroligt enkelt: jag vill inte slösa bort min tid på dig. Men en del människor har väl så otroligt tråkiga liv så att de har ett behov av att skapa drama för att kunna få det någorlunda händelserikt.

Surströmming
Nej, jag har aldrig smakat det. Ser ingen anledning till att äta något som luktar så otroligt äckligt, stanken ger mig kväljningar. Varför ska jag då utsätta mig för att smaka det? Jag har lagt spyor som luktar mindre, inte fasen tar jag fram en sked och äter upp det. Den dagen såna där som aldrig ger sig med sitt "du kan inte säga att de är äckligt förens du testat" äter/dricker en av mina spyor, ja då är jag beredd att testa surströmming. Förhoppningsvis så kommer aldrig den dagen. Men kan man på allvar tycka att surströmming luktar gott, jaaa då vet jag inte vart de drar sin gräns :(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

~ Shopping & presenter, ~ Makeup & skönhet

Här om dagen så fick jag hem de jag beställt från Kicks <3

Från vänster: 

En helt underbar ansiktsmask från Kicks egna märke. Funkar super bra på min torra och känsliga hy. 

Ett matt nude läppstift/läppbalsam från NYX. Inspon fick jag från min fina vän @rockdoll

En av mina favorit mascaror. Max Factor, false lash effect. 

Cover all mix från mitt absoluta favoritmärke, nämligen Make Up Store <3 Denna sminkprodukt är för övrigt en av de bästa som jag någonsin använt. När jag köpte den första gången för x-antal år sen, så var jag fast och sen dess så har jag aldrig ens funderat på att testa något annat.

 

Som Kicks medlem så får man välja ut tre stycken test produkter då man handlar via deras hemsida.

Vilka tester som det finns att välja mellan varierar, beroende på om man är Silver eller Guld medlem.

Jag t ex är Guld medlem och då finns de lite extra roliga produkter att välja mellan :)

Kicks kroppsskrubb i fullsize är den jag känner mig mest nöjd över. Den luktar dessutom awesome! :)

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag, ~ Psykisk ohälsa

Hej sötnosar! :)

Idag så har jag stökat runt i lägenheten, flyttat in mina skor och väskor som jag haft i gästrummet till sovrummet + massa annat pill :)

Sen så kom Christoffer förbi, blev att lyssna på musik och snacka skit :) Sen då han skulle hemåt så hakade jag på så han kunde droppade av mig i Blåsmark :)

Så nu är jag hos Frekko och Matte :) Sakka är här också :) Blir väl att chilla på nu :)

Jag älskar då jag lyckas ha såna här dagar. Dagar då jag faktiskt har energi att hitta på mer än en sak. Då börjar jag för en kort sekund att känna igen mig själv, den Emy som jag varit förut. Idag är en bra dag och just nu är hoppet om att en dag bli som vanligt på topp. Men alltså, visst, ångesten ligger där under huden och puttrar och svävar runt som ett grått moln ovanför mig. Men just idag så känns de som att den inte kommer att ta över.

Det är rätt knas ändå, att en dag med "mild" ångest känns som en bra dag. Har väl kommit till den punkten då jag talar om min ångest som något jag vant mig vid.

Likes

Comments

~ Tips & listor, ~ Shopping & presenter

YES!
Nu är den finally min :D eller ja, snart, den behöver komma hem först, beställde den för en stund sen ^^

Och gissa vad det allra bästa är? JO, jag behövde inte betala mer än frakten :D Fick den genom att samla kvitton på köp från 10 st Skogaholm bröd :) 

http://skogaholmsminnen.se

För er som undrar så är det en upp pimpad version av poloraid kameran som fanns för massor av år sen! Nostalgi is the shit :D

Likes

Comments

~ Åsikter, tankar & känslor

11:e september 2001!
Dagen då i princip hela världen blev chockade och hjärtans hoppade över några slag.

Jag minns att jag satt som klistrad framför min lilla tv som jag hade i mitt sovrum. Kunde inte förstå att det var sant... terrorismen kändes plötsligt så himla verklig och inget som längre gick att blunda för.

Trots att jag bara var 14 år, så förstod jag att den här dagen och den här händelsen förevigt kommer att vara dagen då saker och ting förändrades.

Att det hände stormakter USA har konsekvenser för hela världen. Det är fakta.

Nyhetsinslagen och bilderna av World Trade Center som faller, explosionerna som uppstod och paniken... det lär aldrig falla i glömska.

Det ska inte heller vara något som glöms bort. Den 11/9-01 är ett datum som föralltid kommer att vara en vändpunkt i våra liv. En tragedi och ett av många bevis på att livet kan ändras på några få sekunder.

Det är dagen då en del av oss blev väldigt medvetna om hur långt en del människor kan gå för att "stå upp för sin sak", eller vad man ska säga.

Likes

Comments