~ Allmänt & min vardag, ~ Fest & resor

I fredags så blev det att festa hos mig :) Sen krogen och sen hem till Maggie :)

Bild 1: Stefan, min "bror" Arvid, Stefans bror och Andres :)
Bild 2: Jag och bror :)

Bild 1: Robin och Marcus :)
Bild 2: Jag och Andres :)

Bild 1: Me, myself & I :P
Bild 2: Jag och Arvid på G till Lotus :)

Bild 1: Jag och Gunnar, inne på Lotus :)
Bild 2: Egooooo pic ;)

Jag och Elin :-*


Bild 1: Andres och Mats myser hos Maggie :)
Bild 2: Jozz i sin "nya frisyr" ^^


*

Igår så blev de "pyjamasparty" med Maggie och hennes son Adrian :) Film, jordgubbar, chips, dipp och passionsfrukt dricka :) Nu tittar jag på Gossip Girl och inväntar att M & A ska vakna ^^ Sen får vi se vad som händer, de är awesome väder ute så jag tänkte föreslå att vi drar till nån strand eller åker till mormor & morfar :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag

Blev tyvärr inte att träffa Martina igår :/ Men tur de kommer fler dagar ^^

Igår så chillade jag på balkongen och somnade där nån timme, haha tur man använder solskyddsfaktor ;D

På kvällen så blev det att åka ut och härja med Fegge i de fina vädret, gled cheva och hälsade på lite friends :) Blev en sväng till Gammelstad och sen Pite och sen hem till Boden igen ^^

Likes

Comments

~ Tips & listor, ~ Shopping & presenter

Jag tycker att det är super kul att samla koder osv från produkter som vi ändå brukar köpa hem. Den senaste grejen som jag samlat till är tre bakredskap från Jellybean, dem fick jag hem idag :)

Det är via http://felixmatklubb.se/
som jag fått dem :) I de flesta av Felix micro maträtter så finns det en kod och den koden ger 1 stämpel, dessa stämplar kan man sen byta ut mot olika premier. :)

10 stämplar gav mig dessa bakredskap från Jellybean ^^

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag

Det var riktigt nice väder igår! :) Det firade jag och Fegge genom att dra till stranden och chilla :D

Idag så ska Martina hälsa på, sen får jag se vad som händer :)

Likes

Comments

~ Tips & listor

Nu blev jag utmanad att göra en sån där "svara på frågor" grej utav @blondina. Däremot så vet jag inte om tanken är att de ska vara ett videoblogginlägg? Hehe jag ids i alla fall inte göra en video, så jag svarar på dem via text ^^

1. Vad ville du bli när du var liten?
Haha, jag ville bli en jävla massa och det varierade från dag till dag typ xD Flygvärdinna, florist, busschaufför, skådespelerska, prinsessa och sjöjungfru ;D

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
Vet inte vad jag trodde att jag skulle bli, trodde väl egentligen inte så mycket. Men de jag ville var att jobba med barn och ungdomar. Vet att jag funderade på att plugga vidare till barnpsykolog, något som jag med åren insåg att jag inte skulle klara av, rent psykiskt.

3. Vilka var dina bästa respektive sämsta ämnen i skolan?
Bästa på mellan/lågstadiet: OÄ, bild, textilslöjd och Svenska.
Sämsta på låg/mellanstadiet: Inget. Hm, eller jag gillade inte träslöjd så mycket eftersom de var varmt och man fick stickor åde :P

Bästa på högstadiet: Svenska, textilslöjd och hemkunskap.
Sämsta: Med tanke på mina betyg så blir svaret Kemi :P

Bästa på gymnasiet: Baf (barn och fritids ämnen), svenska och bild.
Sämsta på gymnasiet: Idrott och NK.

4. Vad gjorde du efter gymnasiet?
Sökte jobb, hade några extrajobb och efter någon månad (september) så blev jag anställd på jobbet jag har nu, Silentium :)

5. Vilket var ditt allra första jobb?
Vika pizzakartonger på en pizzeria :P Gick på högstadiet då.

6. Vad har du mer haft för yrken?
Jobbat som parkarbetare inom kommunen, märkt/kontrollerat elstolpar åt Vattenfall, utfört intervjuer på nolia, klippt gräsmattor och märkt ut husvagnsplatser på en camping osv. På Silentium så har jag jobbat med massor genom åren! Teliasäljare (bredband, mobil, digital tv, fast telefon, ip telefon, helhetslösningar osv osv), jobbat för Vattenfall och sålt elavtal, arbetat med pensionssparanden (privata och tjänstepension) och kapitalsparanden på uppdrag av bla Handelsbanken liv, SPP, länsförsäkringar. Även jobbat som Försäkringsförmedlare och tecknat igång olycksfallsförsäkringar åt AIG. Plus massa mer, men ids inte räkna upp allt :)

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på?
Just nu är jag sjukskriven och de jag jobbar med är att komma ur min depression. Annars jobbar jag på Silentium och innan sjukskrivningen så jobbade jag som försäkringsförmedlare och tecknade igång olycksfallsförsäkringar och då för försäkringsbolaget AIG.

8. Vilka är dina starka respektive svaga sidor på ditt jobb?
Jag är envis, ärlig och kan förklara saker och ting på ett pedagogiskt sätt. Mina svaga sidor har jag ingen direkt koll på.

9. Nämn något du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?
Blev utnämnd till årets Rookie (bästa nybörjare) första året på Silentium :) Sen finns de såklart mer jag är stolt över :)

10. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrket du har idag?
Vet inte. Kosmetolog har jag många gånger drömt om... och skulle jag kunna rita + inte vara så darrhänt som jag är så skulle drömyrket lätt vara tatuerare ^^

11. Vad gör du om 5 år?
Det är himla svårt att se en framtid när ens liv är kantat av ångest, depression och bristande framtidstro. Så jag kan faktiskt inte ge något svar. Önskar att jag kunde, men de går verkligen inte... jag kan inte ens se ett år framåt -än mindre fem.

Jag utmanar: De som vill.

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag, ~ Vänskap, kärlek & familj <3, ~ Fest & resor

Det blev en lång "kväll" :) På G hemåt nu :) Har varit i Pite och umgåtts med min vän Robin, en awesome person som jag känt sen tidiga tonåren :) Vi hängde hos han, snacka gamla minnen, lyssnade på musik och uppdaterade varandra om vad som hänt sen sist :) Sen joina en av hans vänner oss. Också kom även Andres förbi :) Andres var på snäll humör så han körde oss till puben sen ;)

Goda drinkar, trevligt sällskap och inte proppat med folk = Emy like!

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag

Nu så regnar de -igen, jävla piss väder :( Jag, Mia och kidsen hade planerat att åka och bada någon dag i veckan, men de ser mörkt ut nu :/ Och JA vi vet att de går att bada trots att det regnar, men ärligt... hur rockigt är det?

Nu då de är kasst väder så passar jag på att se dom partiledartalen från Almedalen som jag missat. Nu kollar/lyssnar jag reprisen på Jan Björklunds (Liberalerna, fd Folkpartiet) tal... och helt ärligt, kan han prata om nå annat än EU?

Jag brukar kolla/lyssna på alla etablerade partiers partiledartal.

Tänkte även passa på att svara på ett brev från en av mina fina brevvänner :)

Likes

Comments