~ Allmänt & min vardag
Idag så har jag vart till tandläkaren, 803kr fattigare :/ Det bra är att jag bytt bort äckel folktandvården! Bytte tandläkare för några år sen, går nu till en privat tandläkare och han är super proffsig och dessutom trevlig. Redskapen/verktygen (eller vad de nu heter?) är typ tusen gånger mer moderna och jaaaa... de känns inte som att man är med i nån kass skräckfilm (som på folktandvården).

Ska man väl lägga ut en massa pengar så tycker jag att det är extra viktigt med ett trevligt och proffsigt bemötande.

Efter sommaren så ska jag ta bort en tand som jag inte gillar! Den är as långt in och får egentligen inte ens plats, det är omöjligt att komma åt med tandborsten ordentligt. Men gaaah det är ett kirurgiskt ingrepp och kommer få lugnande... jag längtar inte till de!

Aja, men nu till nå kul... imorgon så ska bästa Mia komma till Boden :) <3 Vi ska på en loppis och sen får vi se vad vi hittar på :)

Apropå loppisar så var jag, mamma och brorsan på en i lördags :) Arcus loppisen som är två gånger/år. Det blev en del fynd, visar bilder sen :)

Xoxo


Likes

Comments

~ Shopping & presenter
Finally så har jag unnat mig en av mina favorit parfymer, nämligen Gucci II <3 <3

När jag var på VS butiken i Stockholm så fick jag veta att doften "Hello Darling" hade utgått ;O och jag blev as-kär i den då jag testa den hos mina fina vän Johanna i somras <3 Så nu passade jag på att beställa den = nöjd tjej ^^

Likes

Comments

~ Allmänt & min vardag, ~ Fest & resor
Hej sötnosar! ;)

För någon dag sen så beställde jag flygbiljetter till och från Stockholm. Så på torsdag 9/4 drar jag dit och ska hälsa på min fina vän Emma <3 Ska bli kul att få träffa henne igen, vi har inte setts på nästan ett år. Kommer stanna där till måndag 13/4 :)

Förutom kvalitetstid med massa snack så ska vi shoppa, träffa lite av mina och några av hennes vänner, dra på Stockholms mysigaste pub -nämligen Sjätte Tunnan :)

Det ska bli skönt att komma bort lite, känner att det är något jag behöver.

Likes

Comments