😍😘

Den tomma paletten fick jag kostnadsfritt från Make Up Store :) Deras produkter kan man "klicka" ut från förpackningarna och sen fästa dem i en sån här palette. På så vis kan man samla sina favorit produkter i en och samma förpackning :)

Likes

Comments


Justja! Jag har helt glömt bort att lägga ut bilder på sånt jag fått i (efterskott) julis och present :)

*

Igår då jag var in på Make Up Store så blev det att shoppa för presentkortet som jag fick utav bästa Wiicky <3

Likes

Comments

Jag äääääälskar Make Up ^^

Den senaste tiden så har mitt sminkbord uppdaterats en del, både med sånt jag köpt och sånt jag fått i julklapp :)

Microshadows, eyedust & stardust, läppglans, primer, mascara, foundation "svampar", vattenfast kohl kajal.

Likes

Comments

Där vid jul så var min äldsta kusin (Linda) uppe i Boden och hälsade på. Var kul att hinna träffa henne :) Det blir ju inte av så ofta med tanke på att hon bor i USA.

Jag var sjuk där under mellandagarna. Himla trist, inte då enbart pga att jag feberyrade osv, utan för att jag ej hann träffa Linda nå mer :/ Hon och pappa hade tänkt komma förbi nämligen, men jag var liksom helt borta :/

Ni skulle ha sett mig alltså, ett under att jag ens kom ihåg mitt namn xD Sen då jag ringde till jobbet och sjukskrev mig, så hängde jag typ inte med i vad jag sa. Sen då jag vakna efter att ha däckat pga febern osv så blev jag nojig över om jag hade ringt på riktigt eller drömt det. Fick då kolla samtalslistan och pusta ut när jag såg att jag hade ringt på riktigt :P

Btw, fina Linda köpte en present till mig. En sån där målarbok för vuxna + pennor i massa olika färger :)

Likes

Comments

I torsdags så blev det att kolla in mellandagsrean med pappa :) Innan jul så kom vi överens om att vi skulle fixa mina julklappar då mellandagsrean dragit igång :)

Jag fick en massa fint och bra ^^

Sen sist så har jag shoppat/fyndat en del. Kläder, ögonskugga och ett läppglans :)

Likes

Comments

En del får allt serverat, typ swishar förbi på en räkmacka.

Så har jag och Martina aldrig haft det. Vi har fått stå där vid sidan om och se hur andra med enkelhet glider fram, medan vi får kämpa för allt, t om för sånt som borde vara en självklarhet.

Givetvis så är såna situationer något som i slutändan gör en starkare. Man får den där styrkan som krävs för att man ska kunna möta och hantera motgångar.

Är såklart glad på så sätt, att man fått kämpa och blivit stark på ett sätt som de som får allt serverat, aldrig kan.

Men, både jag och Martina har flera gånger ställt oss frågor som:

  • Varför kan det inte bara vara enkelt ibland?
  • Varför kan inte vi få glida på den där räkmackan en stund, så vi kan fokusera på att bygga upp våra liv igen och ta tag i de som krävs för att vi ska vara på banan igen?
  • Varför ska kraven på oss vara så pass mycket högre än för de på räkmackan och de då de kommer till hjälp/resurser (försäkringskassan osv) som vi har rätt till?
  • Varför ska vi behöva ge svar på sånt vi ej kan påverka eller styra?

När vi väl fått den där räkmackan kastade på oss, så har utgångsdatumet passerat för länge sen och de som finns kvar av den är en illaluktande gegga.

Martina är den där vännen som inte ens känns som en vän eftersom hon är som en jävla del av mig... för vi förstår varandra till jävlart 100 och tankarna vi har är så sjukt lika. Hade våra själar varit synliga så hade det varit som att kolla in i en spegel.

Likes

Comments

Sorry för typ världens segaste uppdatering, men men så är de ibland ^^

Jag hoppas att eran jul var fin :) Min var tipptopp, så som den brukar :)

För min del så firas julen två gånger. Dagen innan julafton så är det firande hos pappa och hans fru och julafton firas hos mamma och hennes sambo :)

Dagen innan dopparedagen så blev det även en sväng på stan med min fina vän Mia :) Jag var i princip klar med mina klappar, men Mia hade en massa kvar att handla så jag hjälpte henne att hitta de sista klapparna :) Plus att vi handla gotte till våra vovvar, de ska ju också ha julisar :)

Jag fick en massa fina och awesome julklappar. Tusen tack <3

Fick dessutom världens suprise på jobbet. En av mina kollegor, Danne, han är precis som jag en av "veteranerna" på jobbet (för att få räknas som veteran så krävs de att man jobbat minst 5år på Silentium), kom förbi produktionsrummet som jag sitter i och räckte över en julklapp. Sånt där oväntat gör mig alltid så himla rörd! :)

Juldagen brukar innebära party för min del och så var de även detta år :) Kvällen började med några glas hos mig tillsammans med Martina, Matte och Emanuel :) Sen blev det att åka till Lule en sväng och träffa Anton :) Sen tillbaks till Boden och fest hos bästa Jozz :)

Likes

Comments