Header

God morgon! Hoppas allt är bra med er! Jag går just nu på spar energi känner jag, vi har väldigt långa och hårda dagar på jobb och det känns i kroppen när det är dags för träning, den där lilla extra energin den lyser med sin frånvaro just nu.

Men som ni ser på bilden så är min kära hem nyckel knäckt.. japp i söndags så storstäda jag hela dagen men va i sop huset en gång och har väl då tappat mina nycklar.. sen har då någon hittat dem och lyckas knäcka dem och ringt polisen.. så kl 11 började min mobil ringa på natten och alla vet att jag svarar inte efter kl 21.00 så de gjorde ja inte denna gången heller utan ja sov vidare. Klockan ett började dörr klockan ringa och det bankade på dörren, jag flög ur sängen och tänkte direkt att nu har de hänt något, tittade ut genom fönstret o sär står två poliser. Så mitt i natten kom dem och lämnade mina nycklar! Lite märkligt faktiska..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon! Hoppas allt är jätte bra med er! Jag har en galen träningsverk så kroppen och jag är inte alls överens om att stå på ett löpband just nu!

Ihelgen så va vi i Köpenhamn på en del shopping och mat, riktigt fin stad är det och perfekt shopping Stad men fortfarande tar den inte över min dröm stad! Jag vill ju gärna flytta till Göteborg och har snackat om det några år men skulle aldrig dra upp nellie från familj o dagis här ifrån så dom planerna är satta i en annan värld tyvärr!

Nej nu ska jag bråka ytterligare med benen och köra marklyft vilket är min nya favorit övning😘

Likes

Comments

God morgon!
Innan tränade jag ju alltid dunder tidigt men sen ändrade jag mina rutiner under semestern och de har verkligen förstört allt! Finner ingen insperation längre, varken i köket eller på gymmet! Jag tar mig till gymmet fyra fem dagar i veckan men känner mig aldrig riktigt nöjd med ett pass, allt blir halv dant och jag sviker mug själv.
Det samma gäller maten, jag fuskar mycket och faller efter på minsta söt sug.. kan de va så att nu när man inte har värmen och semester som mål utan målet nu är att va nöjd och det är så mycket mer odefinierat så de ät svårare att se slutet på. Att kämpa inför simmare ger mer press och datum bestämt.

Jag måste iallafall hitta min driv kraft i gen så alla tips uppskattas!

Likes

Comments

God morgon! Då va det söndag igen och helgerna går alldeles för snabbt!
I fredag så blev det en liten utgång med Simeon och basse, det va väldigt trevligt. De e två grabbar som verkligen bjuder på sig själva och man kan slappna av med! Jag behöver inte göra mig till och va den fina flickan utan dom accepterar mig precis som jag är:)

Igår sen blev det en total slappe dag, hade massor på schemat men vilade nästa hela dagen!

På första bilden så ser ni mig och nellie när vi hade picknick i skogen i torsdags! Det är fortfarande min favorit plats att va på, man kan leka kurra gömma bland träden och smutsa ner sig. Bara att få gå där o lyssna på alla Nellies funderingar kring saker är helt underbart. Sen hämtade jag hennes nya gympa kläder och jösses va snygga dom är! Coola damen👌🏻

Just nu är jag på g mot Göteborg, det blir en båttur och god mat som står på schemat idag! Varför nöja sig med lilla Kristianstad när man har hela landet att utforska??

Nej uppdaterar mer sen vill sparar på mitt batteri😘

Likes

Comments

Stort tack för alla fina sms och kommentarer jag fått sedan mitt senaste inlägg, det är väldigt fint av er!

Idag har jag lagat massa mat igen, gör ju matlådor 2 gånger i veckan sen lagar man ju mat på helgen med:) men idag skulle jag testa ett nytt recept med torsk, det blev gott men självklart fick jag ben i torsken och då tappar jag aptiten rätt snabbs så va lite besviken!

Annars så e de väldigt tufft på jobbet just nu men har ju min bff där så dagarna är rätt roliga ändå, det blir ju vad man gör det till:)

Nej nu ska tant hänga tvätt!
Puss på er:)

Likes

Comments

Allt började med ett bekymrat samtal ang vilka jag umgicks med.

Det va väldigt rörigt och jag förstod inget just då, jag hade åkt ner till Helsingborg för att hjälpa syrran med familj och helt plösligt så får jag samtal om saker som hade hänt för tre år sen, som vanligt så va historian galet kryddat men visst jag hade gjort en dum sak, jag va arg och tänkte inte ordentligt jag ville hämnas på mitt x och det va väldigt omoget men jag står för det och jag ångrar det ändå inte för alla har gjort impuls saker. Någon tyckte dock tre år senare att det skulle va kul att försöka förstöra den relation jag och Ralle har så självklart skulle det upp.
Jag tog smällen och det va inte mer med det. Men du som skrev det smset jag förstår verkligen inte vad du kände att du skulle komma med det men men har lagt den biten bakom mig nu.


I samma samtal så hade det kommit fram rykten om en vän till mig, vi dejtade tydligen och detta skulle isåfall va väldigt illa. Efter samtalet så åkte jag hem till Kristianstad för att se vad som hade hänt egentligen och allt visade sig vara mycket värre än vad jag hade kunnat föreställa mig, Anonyma sms hade skickats till mina vänner om vad jag gjorde om dagarna vilket fick mig snabbt att förstå att jag va förföljd och hade varit i fem veckors tid, i mitt hem och ute på stan.
Smsesn som hade skickats var väldigt grova och allt som sades om mig och min vän va så otroligt elakt, varken han eller jag förkänade den skiten vi fick ta.
Detta resulterade i att jag var otroligt ledsen och rädd, jag gick inte utanför hemmet gardinerna va för dragna och jag förbjöd Nellie att gå utanför dörren, personen förföljde ju mig tänk om den går längre och skadar min dotter?


Saker lugnade ner sig och jag började så smått våga gå på stan i Växjö samt Malmö, när jag skulle handla åkte jag till Bromölla för jag inte ville bli sedd. Men då började mitt nummer att trakasseras på Google, när du sökte på det så kom det upp hemska saker om mig, dessa saker skulle dagis personal m.m se när dom googlar mitt nummer, jag fick då nog. Jag kände att denna personen som försöker skada mig gör nu så mig dotter inte kan gå ut o leka på hennes sommarlov och att jag inte kan ringa viktiga samtal om mitt nummer skulle kollas upp.
Min vän bröt kontakten med mig och andra vänner lös med sin frånvaro, alla visste hur jag mådde men det fanns Endast 3 st vänner vid min sida. Resten hörde inte äns av sig, jag satt hemma i en mörk lägenhet livrädd för mig o min dotter och alla vände mig ryggen för dom trodde jag dejtade min vän, när jag frågade vad som skulle varit så illa med det så fick jag patetiska svar då dom försökte smuts kasta han vilket gjorde mig änu mer besviken, borde inte vänner stötta och hjälpa än? Samt tro på det man säger istället för att dra det vidare?
Jag gjorde en polis anmälan och har några misstänkta. Bytte nummer och bröt med väldigt många personer, höll mig hemifrån och fick ändra alla rutiner med gym och handlingar under en månad.


Idag har jag fortfarande ingen kontakt med dem som vände mig ryggen, det är en som jag pratar lite med men håller de väldigt kort, jag har hemligt nummer och lämnar ej ut det till någon utom familj och dom jag verkligen litar på. Vännen som det handlade om har jag idag ingen kontakt med, han va en otroligt fin vän men det blev för mycket för han med.


Till dig som utsatte mig min dotter och min vän för detta, Tack för att du fick mig och inse vilka mina riktiga vänner är och tack för att du gjorde mig så mycket starkare. Du fick mig att se allt i svart ett tag, jag har aldrig varit så långt nere innan, jag grät i veckor och va så otroligt rädd,.Men sen fick du mig att slå tillbaka och det tackar jag för, nu vet jag hur stark jag är.

Stort tack till dom som stöttade mig mitt i natten genom ångest attacker och tårar!
Nathalie, Robin, Simeon och min fina familj. Och tack till Johanna och Nille som försökte slå tillbaka mot ryktena när jag ej fann

Likes

Comments

Vilken mys helg det blev! I lördags så blev det en mys dag med Johanna vi fick åka ut och titta på deras nya hus och fika lite, sen blev det att tvätta bilen och handla lite mys för på kvällen gjorde jag något som jag aldrig gjort innan.. Spelade tv spel! Det va faktiskt rätt roligt så nästa spel träff blir på fredag faktist!

I dag har jag storstädat, nellie åkte iväg med fabro Tobbe och körde kross så då fick jag tid att få i ordning här hemma och göra veckans matlådor. Sen hade vi en överrasknings fika för basse som fyllde 25år så jag och ph sprang runt på maxi och Jysk men det blev verkligen lyckat! Nellie kom dit och fick också fira han innan vi körde hem!

Nu försöker jag planera träningen för veckan och få lite vila innan vi sätter igång en ny vecka! Längtar dock redan till nästa helg för då står Göteborg på schemat:)

Likes

Comments

Mys fredag idag, fick stor städat bilen efter jobbet och sen ville nellie gå igenom hennes bebis kläder så det fick vi göra!
Just nu ligger jag på väldens bästa plats och kollar på paradise hotel.. Gillar dock inte serien, förra sesången va okej men inte jätte bra den heller... Kanske har blivit för gammal för sånna serier

Ha en riktig mys fredag för de har vi❤️

Likes

Comments

Hittade denna bild på Facebook och den beskriver verkligen några av dem sakerna som får mig galen, eftersom träningen har blivit en stor del av mitt liv så har jag ju väckt ett muskel intresse! Vill bara va snabb med att påpeka att alla har olika smaker, en del gillar inte det alls och andra bryr sig inte.

Men för mig så vill jag inte ha killen som springer på krogen varje helg och inte har några Direkta mål, jag vill ha mannen som väcker mig en lördags morgon o säger kom vi drar till gymmet och sen äter en god frukost tillsammans.
Man behöver inte dela varandras intressen och tycka lika dant om allt men jag vill bli puchad i kost o träning inte till att supa och äta onyttigt.
Självklart så har jag mina kvällar på krogen och lördagar med bakfylla och pizza men jag uppskattar inte dom lika mycket som att vakna fräsch och redo för träning.

Sen är jag ju lite negativ mot alkohol när det gäller vissa, dricker min partner så vill jag ta det väldigt lugnt för att en alltid ska va kör duglig ifall de skulle va något med Nellie. Så att jag dricker samtidigt som min partner de kan jag nog säga att de händer en gång om året och det är midsommar.

Hur som helst det viktigaste för mig på en kille,
Utsidan: ögonen, armarna och vältränade bröst! Det är något som får mig svag.

Insidan: han ska ha ett lugn som får mig att känna trygghet, framtids planer, respekt och tillit.

Men några ord som är väldigt viktiga för mig är: fast du är i ett förhållande så slutar du aldrig och va en enskild människa, dela era liv men sluta inte att gilla romantiska filmer bara för han inte gillar det, du måste ha kvar dina åsikter. Ni är två personer som delar era liv tillsammans, ni är inte en person!

Likes

Comments

Sist jag skrev om semestern så avslutade jag med Göteborg,
Efter vi hade varit där och kom hem så va det dags att åka till Öland på onsdagen, Dino (syster sonen) följde med oss och det gick verkligen jätte bra! Vi va på djurparken och sen blev det en massa karusell åk och sist så blev det vatten landet så barnen va verkligen lyckliga! Vi hade hyrt en stuga på safarin så vi bodde mitt bland djuren och det va uppskattat må jag säga!
Sen på hem vägen så körde vi inom Kalmar och skulle shoppa samt äta lite.

Dagarna där efter så tog vi det lite som de kom, vi va på Andys lekland och vi hade godis mys o disco varje kväll, önskar man bodde närmare syrran så man kunde kidnappa barnen oftare! Sen känns de lite elakt att bara ha ett barn med sig men jag vet att jag inte har samma energi som syrran och kan ej ha koll på för många samtidigt då blir jag bara nervös;)

På lördagen sen va det dags för bröllop! Det va carinas brors dotter som skulle gifta sig, jätte vackert va det! Jag vill inte lägga ut bilder på brudparet här då jag ej bett om tillåtelse ( ja alla bilder jag lägger ut har personerna som varit med på godkänt på något vis, har vi tagit dem vis snap m.m så har dem redan godkänts att de visat offentligt genom att va med så då frågar ja ej) men tillbaka till bröllopet, man blir så sugen själv på att gifta sig när man är på så vackre tillställningar! Men de får vänta lite till;)

Veckan där efter va en riktig mys vecka, vi alla va rätt trötta efter alla aktiviter så vi bara va hemma o fixade trädgården och grillade om kvällarna sen blev de en tur till Helsingör en dag för att äta pölse och åka båt!

Får lite semester feeling nu igen ju;) men de dröjer ett år till kanske;)

Likes

Comments