Är sjuk i feber idag, så jag och Tuvis kör en liten pyjamas dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Snart är det halloween så passade på att köpa en body åt Tuvis, tyckte det var ganska gullig , inte super stort fan av halloween, är lätt skrämd men denna var bara för söt.


Likes

Comments

Börja med att klippa bort själva sug grejen

Så den blir såhär

Sen sätter du dit magnet
Ska vara super strong för dom sitter fast bäst

Sen är dom klara

Likes

Comments

Reborn uppfanns på 1900- talet i USA. Reborn är ingen vanlig docka du köper i affären. Utan den är handgjort. Det finns reborn artister som målar dessa för hand samt rootar dit håret. Detta betyder att varje reborn är unik. 2002 var den första rebornen ute på sidan eBay. Dessa dockor är mer verklighetstrogna än vanliga. Man kan använda dessa dockor i terapeutiskt syfte. Då dessa dockor hjälper till att lugna ångest. Dom lindrar ångest eftersom dom har tyngd i sig som kan lugna ner en person. Dom är även bra till äldre eller människor med funktionshinder. Eftersom dom får känna eller får tillbaka mamma känslan.

Många undrar även varför dessa är så dyra och det ska jag förklara.

1. Du måste köpa det omålade kitet. Alla kit kostar olika

2. En tygkropp3. Du måste köpa alla tilbehör

Detta behöver du för göra en reborn så hela är handgjort och det tar lång tid innan det blir klar. Så det kräver mycket tid och det är rebon artist som skapar denna. Att bara fixa håret tar flera timmar. Så det är därför den är så dyr

Likes

Comments

Tuva-Li hette ifrån början Sara

Hon ''föddes'' 8/9-2015 och är målad Ulla-Britt Danielsson ( Hennes sida http://www.rebornbabies.se/ ) hennes kit heter ilria och skaparen av de är Fiorenza Bianchen. Hon är en begränsad upplaga på 5oo kit.

Hennes vikt är cirka 2400 g och är 50 cm lång.

Skötselråd:

Huvudet behöver stödjas när hon lyfts upp, om håret blir risigt eller ostyrigt så fukta håret med vatten och borsta försiktigt och sätt på mössa som får sitta under natten.

Likes

Comments