Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

När man trodde det inte kunde bli bättre så serveras denna frukost. Ojoj! Den här frukostbuffén var lätt en utav de bästa jag varit på. Helt klart! Så mycket gott, de hade dessutom så gott fröknäcke & glutenfritt bröd.

Jag hittade en hel del göttigt och högg in på äggröra, bacon fröknäcke & så glutenfritt bröd med ost. Sen gick jag bananas på juicerna haha, tog både en jordgubbshshot, hallon/rödbeta/ingefära juice & apelsinjuice såklart. Så gott!!!!

Men alltså denna marmelad!!! Så himla god, det var en mangomarmelad som de gjort själva. Riktigt riktigt god! Ni hör ju själva? Mango liksomm🥰

och te såklart, älskar te speciellt denna tid på året.

Alltså det känns som vi ätit oss igenom vårt dygn på Villa Fridhem haha. När vi kom Sam vi båda att vi inte behöver äta på en vecka 😂 det säger väl rätt mkt haha. Men så gott och vi har ätit mycket bra grejer, så känns så bra!

good food, good MOOD ☝🏼😋🤤😍🥰

Tänkte även dra veckans planer för er som ser ut såhär:

Måndag:

Ska på möte vid 8.30 inne i stan. Efter det så ska jag till Gabriella och göra Lash Lift, aldrig gjort det innan. Så ska bli kul att testa. Har ju haft fransförlänging så länge nu, så kände att det var dags ta bort det och låta vila fransarna. Men vore ju nice att ha de böjda & svarta. Så ska testa tänkte jag.

Tisdag:

Funderade på att åka till Stockholm, är bjuden på två event. Ett event med Indiska & ett med Plantagen. Men är ju inte helt hundra än och har massor att göra. Så inser att det är dumt. Blir nog att vara hemma jobba & fixa.

Onsdag:

Jobba hemifrån och börja fixa ordentligt inför vår fest. Köpa det sista, göra klart lekarna. Och förbereda helt enkelt. På eftermiddagen/kvällen ska vi eventuellt till Toves nya hus. Så himla spännande & hjälpa till att måla. Hoppas jag hinner bara men det tror jag.

Torsdag:

Möte på morgonen, ska bli så kul när jag får berätta om detta roliga projekt hihi. Sen så ska jag & Henke fixa hela dagen inför festen. Det ska sättas upp tält, fixas, pyntas & förberedas för fulls muggar. Ska även inhandla dricka & det sista godiset till vår Candy-bar som vi ska hihi.

Fredag:

Preppa inför festen 🎈🎉🍿🥂

Lördag:

INFLYTTNINGSFEST i vår trädgård. Ber till vädergudarna att det blir bra väder. Just nu står det sol & 16 grader. Så jag håller tummarna. Vi har dessutom tema vitt, så alla kommer komma i vitt förhoppningsvis (; Det kommer bli runt 35 pers och taggad är bara förnamnet. ÅH ska bli så så så kul!

Söndag:

Städa efter festen 😏 & sen chilla i soffan all day long!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
,
Åh herre 😍🙏🏼nouw.com/johannagrahn
rebfre
,
Tack snälla 😍😍😍nouw.com/rebfre
mariellenilsson
,
Åhh blev nästan lite avis på din vecka haha! Längtar att få se bilderna från festen 😊nouw.com/mariellenilsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229