Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY, PHOTOS, INTERIOR, GARDEN

Jag älskar ju att skapa flera ställen att hänga på i trädgården. Det senaste tillskottet i trädgården är den här hängmattan. Hur härligt att slänga sig där i sommar och lyssna på en podd, läsa en bok eller lyssna på musik. Eller bara ligga där och inte göra ett skit :)) helt underbart ju! Blev även en till hängstol, så den ska också sättas upp. Det får nog bli i ett träd eller i vårt kommande projekt hihi. Det får ni se framöver helt enkelt! Alltså jag har föresten inte mått så bra idag, det var som om min magsjuka var tillbaka igen. Hemskt verkligen, jag undrar vad som händer med min kropp och varför ballar min mage ur? Usch så jobbigt. Nu ska jag fortsätta vila & kurera mig. Det är ju valborg imorrn hörrni. Puss & godnatt favoriter!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| SHOPPING, INTERIOR

Inlägget innehåller annonslänkar!

Stenkruka - HÄR / Rotting Ampel kruka - HÄR / Rottingstol - HÄR / Lanterna - HÄR / Karaff - HÄR / Lampa - HÄR / Tallrik - HÄR / Rottingbord - HÄR / Glasbord -HÄR / Lampa - HÄR

Alltså jag har ju världens bästa morgonnyhet till er, när jag surfade runt online så ser jag att Royal Design firar 20år och firar med att ha 20-50% på allt i lager. Hur jäkla bra är inte det? Har nog aldrig ens hänt innan. Eftersom ni älskar när jag tipsar om inredning, så tänkte jag att ni skulle uppskatta detta. Man kan ju t.om fynda design-grejer och det är inte ofta. Finns ju så mycket snyggt. Jag satte ihop mina favoriter här uppe, dels många jag själv är sugen på men även såna produkter som jag får väldigt mycket frågor om. Så hoppas ni gillar detta inlägg (:

Får alltid massor frågor om mina stolar och dom är från märket Ton och är nu på 20% , hur bra? Ni hittar dom HÄR

Muggarna hittar ni HÄR

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer