Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

Hej finisar! Nu har jag & Emma precis spelat in nästa veckas poddavsnitt. Ska bli så kul att släppa ett riktigt färskt avsnitt eftersom det första är inspelat i höstas. Avsnitt nummer två kommer vara mycket fokus på Emmas förlossningsberättelse 😭 så fint & mysigt avsnitt. Hon blev ju mamma för bara 2 veckor sen. Vi har redan fått höra att ni längtar till nästa avsnitt, det gör oss så himla glada. Vi är så pepp pundet här och det kommer bli så många roliga avsnitt framöver. För er som inte lyssnat kan göra det HÄR. Nu ska jag äta lite middag och se på TV. Tog mig iväg till gymmet förut och känns så bra att redan ha kört 2 pass den här veckan. Älskar att vara igång nu!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, INSPO, MOODBOARDS

Vad vore en måndag utan inspiration? Ingen måndag alls. Därför kommer här en drös med inspo. Att en kaffekopp kan vara så inspirerande? Det är ju sjukt! T.om för mig som inte ens dricker skiten haha. Nu ligger jag i sängen och känner att jag haft en bra dag och fått mycket gjort. Har precis druckit mitt favorite också och sett klart på serien Bröllop, Begravning & Dop, så bra! Jag är ju svag för svenska serier & filmer. Såg även ett avsnitt Hyséns, lika underbart som vanligt. Frågan är om jag ska kika på något mer innan jag slår ihop mina blå? Eller ska man fokusera på att bara sova?! Ja det är frågan hörrni, har ju dock svårt att somna bara sådär utan älskar ju att somna till något. Är ni likadana? Eller måste ni ha det knäpptyst? Jag får ärligt talat panik om det både är mörkt och helt tyst. Nej fy, det måste vara ljud omkring mig då somnar jag som bäst.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY

Det var SÅ länge sen som jag gjorde en veckans planer som jag ett tag gjorde varje måndag så nu får det bli ett sånt inlägg igen. Jag vet ju att ni brukar uppskatta dom inläggen. Den här veckan händer ganska mycket kul faktiskt. Häng med vettja!

Måndag:

Kontorsjobb vilket innebär mailrace & fakturering i vanlig ordning. På eftermiddagen blir det att skaffa gymkort & träning därefter. Handla mat! Målarn kommer även för att måla taket & väggarna en sista gång. Vår podd släpps, shit så kul & nervöst!

Tisdag:

Röja här hemma i den mån den går, är ju fort kaos pga renoveringen. Men snart är det över. På EM/kvällen kommer mamma & brorsan på besök. Vi ska hänga & käka middag. Så mysigt!


Onsdag:

Träna på förmiddagen, blir nog kondition. På eftermiddagen ska jag & Emma spela in poddavsnitt nr 2. Så himla kul! Är så pepp på det här verkligen! Kommer snart skriva ett inlägg där jag vill veta vad ni vill höra om i podden. Då poddavsnitt 3 kommer bli fokus på mer frågor osv. Publicera samarbete på Instagram.

Torsdag:

Elektrikern kommer & kopplar in nya eluttagen i matrummet. Henke är hemma igen och det blir en mysig torsdagskväll med honom. Äta gott & se på Bonusfamiljen. Vårt favoritprogram, vi sparar det alltid så vi kan se det ihop. Sen blir det att fixa det sista inne i matrummet.

Fredag:

Träna på förmiddagen. Sen ska jag börja inreda matrummet. Så himla underbart! Som jag längtat efter detta. Wihoo, kommer bli så fint!
På kvällen ska jag hem till en utav mina bästa vänner Maria och ha fredagsmys. Så mysig ska det bli. Alldeles för länge sen vi sågs.


Lördag:
Blir nog bara att hänga med Henke, lite sugen på dejtnight, var länge sen bara han & jag gjorde något. Plus att vi inte umgåtts så mycket i veckan. Så det vore något <3

Söndag:

No plans! Älskar att hålla söndagarna oplanerade <3

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer