Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| RECIPEE

Inlägget är I samarbete med SMÅ

När jag får tjejerna över på besök eller middag så gillar jag att göra lite härliga drinkar. Om vi t.ex ska gå ut eller bara kanske ha en lyxig middag hemma. Jag gillar ju att göra drinkarna lite extra fina och färgglada. Den här gången jag ska blanda drinkar så gör jag det tillsammans med Små Sure som är en likör med låg alkoholhalt som passar perfekt till drinkar. Dom har massor roliga smaker och jag tänkte göra två recept med två utav deras smaker. Så idag tänkte jag ge er mitt recept på drink nummer ett som är med smak av melon. Alltså den blev så god och den får mig att tänka på sommaren. Fräsch och läskande!

Du behöver:
- 4 cl Små Sure Melonlikör
- 1 cl citronjuice
- 1 cl Limejuice
- 12 cl 7 Up

Toppa drinken med citronmeliss och några limeskivor, så ser drinken extra tjusig ut.
Visst blev dom fina?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, INTERIOR

Inlägget innehåller reklamlänkar!

Kanna - HÄR / Mjölkkanna - HÄR /

Koppar - HÄR

Beslag från It'sdesign

Kaffemuggar - HÄR / Skålar -HÄR / Kanna - HÄR

Jag kom på att jag inte direkt visat så mycket bilder från vårt kök i huset. Nu är ju inte det här dom bästa bilderna eller riktigt hela köket men jag tänker att här får ni en liten tjuvkik iallafall! Det är himla mysigt och en blandning mellan modernt & lantligt. Vi gillar det verkligen! Dock så kommer ju detta kök försvinna när nya utbyggnaden kommer då det kommer bli kök där istället. Så vi får njuta så länge vi har kvar detta. Det är så magiskt att ha ett fönster sådär när man diskar, man ser även vattnet därifrån. Helt underbart!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, PHOTOS, LOOK OF THE DAY

Som jag saknar att glida omkring såhär, men det har väl ingen i hela världen missat haha. Så bitter människa haha! Annars då? Idag har jag fått väldigt mycket gjort jobbmässigt, skickat in utkast, planerat kommande samarbeten, betat av mailen ordentligt och skrivit in allt som ska göras/publiceras i min kalender. Underbart!! Då kan jag andas ut lite, det är ju så skönt när man har ordning på livet. Nu ska jag se på en film eller någon serie & sen sova. Vi hörs imorrn älsklingar!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer