Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

Alltså nu har jag väl bestämt mig helt och hållet, jag ska skaffa hund. Jag har ju pratat lite löst om det innan eller väldigt länge och mycket om ni frågar min kille, familj & vänner. Nu när vi bor i hus och allt så känns det ännu mer givet att skaffa hund, så mycket enklare och smidigare. Det passar dessutom mig perfekt med det jobb jag har, eftersom jag jobbar så himla mycket hemma och är ganska ensam i mitt jobb. Så skulle det vara så fantastiskt med sällskap och jag har verkligen insett på senaste åren hur mycket jag älskar hundar och deras närhet. Det är en speciell känsla med djur. Vi har ju faktiskt aldrig haft djur hemma, mer än att mamma har haft en undelat haha. Vilket inte rikligt är samma sak haha. Många har ganska ofta varit negativa mot mig när det kommer till att skaffa hund och vilket jobb det innebär och att det inte kommer kanske passa mig som reser så mycket och bla blaa. Absolut kommer det ju vara så och det är ju ett stort projekt med hund såklart. Men samtidigt så ger det en så himla mycket, jag tror att en hund skulle göra så mycket med hela mig. Att få uppfostra en hund, ha ansvar för en hund och ge hunden så himla mycket kärlek. För det är jag verkligen beredd på, många tror jag är inte beredda på att man måste ge lika mycket kärlek själv. Utan bara att man ska få. Jag som är så otroligt dålig på rutiner & struktur med skulle ha så mycket hjälp av en hund. Liksom nu äter hunden, då äter jag haha, få promenader på rutin. Dessutom där vi bor nu kan liksom inte bli mer hundvänligt, så många som har hund här ute. Helt underbart :)

men jag vill såklart höra vad ni tycker? Har ni hund och hur fungerar det? Såklart är jag lite nojig över att det kommer ju vara en stor omställning och allt det där. Samtidigt som jag känner allt går om man vill och jag skulle lösa det där tror jag.

Jag vill ju ha en mindre hund som är social och inte heller kräver supermycket. Jag var först inne på en fransk bulldog men nu är jag faktiskt mest inne på Australian Labradoodle miniatyr, har ni sett dom? Sådär lurviga som en Teddy. Helt underbara!!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Hej älsklingar! Hur mår ni? Hoppas allt är bra med er. Alltså dagarna bara flyger förbi i vanlig ordning. Jag har hunnit med att vara i Stockholm, sovit hos Linda & Ville, stylat en lya som blev så fin om jag får säga det själv hihi. Sen så har jag varit iväg på event med min samarbetspartner Tradera, dom höll i deephouse-yoga som var så cool och så jäkla skön. Faktiskt en utav mina bästa yogas jag varit på, min Emmis var också med på eventet. Efter det så åkte vi faktiskt hem till henne och hämtade lille Prince, så fick jag även se hennes hus. WOW så fint det var!!! SÅ himla kul att hinna se hennes hus en snabbis med. Efter det så tog vi bilen ut till mitt hus här på udden. Vi kom inte fram förens 23 typ, men vi somnade så gott sen. Imorse vaknade vi upp ganska tidigt, åt en lång och mysigt frukost med tända ljus och nyhetsmorgon i bakgrunden. Älskar att lille Prince är här med, hur fin är han inte? Så himla gullig!!!

Nu ska vi få lite jobb gjort här, fota och laga lite lunch strax :))

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| INSPO, MOODBOARDS

on my mind right now

På måndagar så ägnar jag lite extra tid på Pinterest, gluttar i mode & inredningsmagasin. För att maxa med inspo, jag älskar ju det. När jag ser bilder som ovan så bara kliar det i fingrarna. Att skapa är det bästa jag vet, både när det kommer till en fin text, en bild eller att dekorera. Älskart! Jag sitter även och planerar lite inför vinterns bloggning, speciellt kring julen. I år ska jag vara ute i god tid tänker jag, så räkna med riktigt feta jul-inlägg. Jag tänker mig DIY-tips, recept på julgodis, tips på juldekorationer och massor annat kul och peppigt. Jag har precis bokat tåg till Stockholm också, älskar när man bara kan gör det sådär några timmar innan man ska åka. Tåget går 19.45, så det blir perfekt. Då är jag framme i Stockholmo vid 21.15, det blir precis lagom. Nu ska jag fortsätta leta efter massor grym inspo!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer