Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| INTERIOR, SHOPPING

Inlägget innehåller annonslänkar.

INTERIOR MUST HAVE RIGHT NOW


Stol - HÄR / Läderkudde - HÄR / Lampa - HÄR / Pall - HÄR / Korgar - HÄR / Mönstrad korg -HÄR / Svart stor kruka - HÄR / Mjölkkanna - HÄR / Tallrikar - HÄR / Kudde - HÄR / Spegel - HÄR / Rustik mugg - HÄR / Trädekoration - HÄR /


Vad passar inte bättre än lite Inrednings-tips såhär på söndagen?! Som ni vet så älskar ju jag inredning och i höst så kommer ni få se så mycket inredning. Åh hoppas ni är lika peppad på det som jag är. Wiiiiie, det bara pirrar i hela kroppen och kliar i mina inrednings-fingrar när jag tänker på hösten. Det är ju helt klart en utav de bästa grejerna med hösten, att få inreda och göra nytt och fräscht. Det behöver inte alltid betyda att man behöver köpa något nytt, utan man kan också trolla med det man har. Men är man sugen på något nytt eller behöver något till hemmet? Så såg jag att Confident Living som är en utav mina favoritbutiker har 20% på ALLT den här helgen. Hur sjukt?! Så galet bra om man behöver något som sagt. Det är sista dagen att fynda idag/ikväll med andra. Tror minsann jag ska klicka hem lite härligt. Hoppas ni gillar när jag gör sånna här kollage med tips :)) Gör ni det? let me know! Så viktigt för mig att få veta vad ni gillar att läsa om här på bloggis, framförallt ni nya. Let me know!

Använd koden: CONFIDENTWEEKEND för att få 20%; klicka HÄR för att komma till erbjudandet


with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| LOOK OF THE DAY

Photo: @amandaparkkinen

Sweater - Loavies / Pants - Loavies / Hat - H&M / Skor - Nelly / Väska - Winston & Elle

Det här är verkligen den perfekta söndagsoutfiten, bekväm, skön & mysig. Tycker det är så fint att bära enfärgat och framförallt nu på hösten att bära lite mer färgglatt. Så man liksom kan poppa under gråa dagar, bara för att sommaren är över så behöver man ju inte sluta klä sig färgglatt och roligt. Hur ser min söndag ut so far då? Jo jag har legat och dragit mig lite i sängen, så skönt att bara chilla. Annars det som står på schemat är att åka till MOS (Mall of Scandinavia)
och titta på lite ett par nya dricksglas, sen ska jag fortsätta med att packa ner lägenheten eftersom vi flyttar snart. Ikväll är jag & Henke bjudna på middag till våra underbara grannar Johanna, Danne & lilla Franka. Som vi kommer sakna dom <3 Men nu ska jag ta och fixa mig så jag kommer iväg. Vi hörs sen finisar!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY

Då var man hemma igen efter en magisk resa i sitt favoritland. Så himla bra vi har haft det, oj vad länge jag kommer leva på den här resan. Så mycket fina minnen, som ni vet så älskar ju jag verkligen att resa, det är det absolut bästa jag vet. Men senaste tiden har det blivit en del haha. På 2 veckor så har jag varit både i Finland, Polen & Thailand haha. Så nu ska det vara skönt att vara hemma litegrann och bara vara. Som det ser ut nu så har jag faktiskt ingen resa inplanerad men man vet ju aldrig haha. Nu ska jag njuta av att vara hemma, mysa i lägenheten, pussa sönder Henke, äta tacos och sova i sin egna säng. Fast man älskar att resa så är det skönt att komma hem också, när jag var yngre så gillade jag inte att komma hem efter mina resor, kände mest ångest och ville bara till nästa destination. Men nu älskar jag att komma hem, känner att jag har hittat en mer balans i livet och ser det på ett annat sätt. Så skönt :)) Så underbart att inte hela tiden ”vilja fly” utan även njuta av att bara vara hemma och inte göra ingenting. Någon som känner igen sig?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer