Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY, INTERIOR
Alltså jisses vilken vecka detta varit och den är inte ens slut än haha. Men wow vi är så lyckliga, stolta & glada. I veckan sålde vi vår lägenhet. Vår fina älskade lägenhet. Den blev såld innan andra visningen. Vilket känns helt otroligt! Med över 10.000 klick på Hemnet. Vi valde att ta hjälp av världens bästa killar när det kommer till att förmedla bostäder. Jag vill bara säga wow och tusen tack grabbar för ni har hjälpt oss. Ni kunde inte ha gjort det bättre . Dom har gjort allt för oss och jobbat precis som oss dag & natt. Dom har från dag ett trott lika mycket på vår lägenhet som vi. Just därför valde vi dom, för dom ser på saker precis så som gör. Allt går man vill, trots marknaden som förändrats. Från botten av mitt hjärta så är jag så glad och vilka stjärnor Ramin Jahangiri, Nick & Christian varit och är. Om ni någon dag ska sälja lägenhet i Stockholm, hör då av er till dessa. Mest stolt är jag faktiskt över mig själv & Henke och framförallt det jag gjort. Har knappt varit kontaktbar senaste dagarna. Jag har slitit som ett djur den här veckan. Jag har jobbat dag & natt, knappt sovit & ätit. Det har varit så mycket och fort har det gått. Men jag älskart! Det är såhär jag funkar, allt går om man vill som sagt. Här ska det firas och än är det inte slut på firande :)) Nu ska jag vila och återhämta mig och le och vara glad att nya äventyr står och väntar.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| INTERIOR

GRUNDFÄRG: Jotun - Lady Pure Grå Skiffer

KALKFÄRG: Jotun - Lady Minerals Kalkfärg

Hej mina favoriter! Jag skojar inte om jag nästan får en fråga dagligen om vår sovrumsvägg, vad det är för väggfärg och hur vi har skapat väggen? Så jag kände att ett inlägg om det var på sin plats. Jag älskar vår sovrumsvägg och den gör verkligen så mycket för sovrummet. Gillar att det bryter av och den gör sig så bra med vår egenbygda garderob. Jag har ju skrivit om det tidigare men vi kör igen, för det var ju ett tag sen. Vi har även kulören Grå Skiffer även i vardagsrummet, fast utan kalkfärgen dårå. Hur snygg är den inte? Sådär mörk och mustig!

Vi tvättade först vita väggen (som den var innan) med målartvätt sedan när den torkat så var det dags att gå på med grundfärgen.

 Sen var det dags för den så kallade kalkfärgen. Den är ganska så sträv/hård att måla med, men det är också det som just skapar själva ”betong”känslan.

Denna färg målar du inte som vanligt med utan du målar som kryss över hela väggen. Ju större kryss ju mer struktur.

HÄR kan du se ett klipp med exakt hur vi har gjort.

 

Hoppas ni uppskattar det det här inlägget :)) Ni kommer dö av lycka när jag kommer berätta några hemlisar för er i höst.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, FOOD, RECIPEE


Jag fick precis en kommentar om mitt klimattänk, om jag tänker på klimatet & miljön huvudtaget. Självklart gör jag det, tänkte skriva ett helt inlägg kring just hennes fråga. Jag & tjejerna & killarna i min bransch har mycket fördomar emot oss och bara för det ser väldigt ytligt & glammigt ut med resor, kläder osv. Att vi flyger mycket osv.. Det betyder inte att vi inte bryr oss alls. Jag bryr mig massor men jag kanske inte skriver om det superofta. När det kommer till flyg, så flyger jag när jag måste flyga, man jag försöker hålla ner det i den mån jag kan. Inrikes skulle jag inte flyga. Då tar jag hellre ett bättre alternativ. Här är ett annat exempel på mitt klimat-tänk, jag tänker på en hel del på vad jag äter när det kommer till mat. Där har jag börjat tänka till ordentligt och framförallt för miljön. För vi kan göra så mycket genom att bara tänka lite annorlunda. Jag äter mycket mer vegetariskt än vad jag någonsin gjort och det är framförallt för vår planet. Det är så galet gott också och min jobbiga mage & tarm gillar det också! Win Win!!Jag har minskat ner köttkonsumtionen en hel del. Jag har inte uteslutit det helt och det kommer jag kanske inte heller göra men när jag väl väljer kött så väljer jag svenskt kött samt väljer visst kött före annat kött. Där vet jag att varje person kan göra så mycket och jag tror verkligen att vi måste bli bättre på det, att allt behöver inte vara svart eller vitt. Ingen kan göra precis allt och alla behöver inte blir vegetarianer men alla kan göra något och bidra på sitt sätt. Jag tänker även mycket på att minska med plast, handlar ekologiskt, återvinner & handlar en hel del second hand. Summan av kardemumman, såklart jag tänker på miljön. Det tycker jag är en utav dom större & viktigaste frågorna just nu. För vi har bara en jord och den ska vi vara rädda om.

Hoppas ni gillar mitt VEGGO-recept och förstår hur jag tänker kring klimatet. Sånna här frågor kan vara så känsliga. Men jag hoppas ni är med på hur jag tänker och inte missförstår mig. Nu ska jag sova. Puss & godnatt fina ni Ni är bäst! Gillar när ni frågar & engagerar er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer