Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY, PHOTOS


Klänning - Faithful The brandBikini - MeloonproBaddräkt - BubbleroomSå glad och tacksam för resorna vi har inplanerat. Finland, Kroatien & Montenegro. Längtar redan!Finns det något godare än färsk frukt dessa varma sommardagar? Skulle inte tro det. Har sån cravings på blåbär & jordgubbar varje dag. Bästa!

Jag kan fortfarande inte greppa vädret som Sverige levererar just nu, för det går fan till historien. Det är sinnes, normalt så brukar man bli glad för att få någon sån här dag på sommaren under juli och nu har det varit såhär i flera veckor. Helt magiskt!!! Kommer kunna leva så länge på dessa dagar och jag njuter som bara tusan. Är även så lite extra tacksam över att vara egen företagare dessa dagar, jag har verkligen fått tid av att njuta av vädret. Tycker synd om alla som måste sitta inne och jobba när det är så fint. Som tur är så är ju även kvällarna så varma & fina. Både igår och idag har vi grillat med våra grannar på innergården. Galet mysigt! Idag satt vi ute till strax innan 23 och det var fortfarande varmt. Ikväll skulle jag egentligen gått på event, igår också men kände att det inte var läge. Har haft så mycket jobb på sistone och ibland så är det bara så jobbigt med sociala sammanhang. Så häng på innergården med favoritsällskap var precis vad jag behövde. Vissa dagar måste man lyssna på kroppen och hjärnan och göra det som känns bäst. Det har jag lärt mig :))

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| SHOPPING

Det här inlägget innehåller annonslänkar

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR  8. HÄR 9. HÄR

En trend som verkar hålla i sig även denna sommar är stråväskor, inget mig emot utan jag älskar dessa väskor. Har faktiskt flera stycken och än känner jag mig inte klar haha. Jag får även väldigt många frågor om var just mina stråväskor är ifrån så jag tänkte att jag sätter ihop ett litet kollage med sommarens hetaste väskor just nu. Stråväskan fungerar ju lika bra på picknicken, under cykelturen, till middagen eller till stranden. Den passar under hela sommaren med andra ord. Jag använder mina nästa varje dag och speciellt när jag är iväg på semester. Hoppas ni uppskattade detta tips, näst på tur är klänningar inför midsommar. Stay tuned!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, PHOTOS

Summer-vibes over here! Bikinin hittar ni HÄR

Plockade rabarber hemma hos Solinen och gjorde såklart en smarrig rabarberpaj. Har förövrigt fått krämreceptet nu, så det kommer :)) Håll utkik!

Från AW:n med Emma, så mysigt att hänga och ta igen tid med henne <3

Ännu en AW, haha det blir många After Work när Sverige levererar såhär!

 

Älskade lilla Lykke, hur go får man vara? Från en grillkväll hos Calle & Vanessa i Rambodal. Köpte just denna klänning, så somrig och framförallt så sval och skön. Passar så bra i dessa varma dagar. Den kommer från H&M.

Helt klart nya favoritbaddräkten, älskar prickigt och älskar baddräkter.

Som ett vykort hihi, två favoriter i en och samma bild. Älskade Hank & Leo!

Är den oavn favorit-baddräkten så är klart denna en favorit när det kommer till bikinis. Perfekt i modellen och älskar att den är full av bananer.

 
 

Såhär glad är man just nu för tiden, så tacksam för alla fina dagar jag får denna sommaren. Skrattet och energin är tillbaka!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer