Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| INSPO, INTERIOR, MOODBOARDS


Det är snart påsk mina vänner, vad hände där? Det var ju för fasen jul nyss? Hur är det ens möjligt att tiden och veckorna kan gå såhär snabbt? När det kommer till pyntade så älskar ju jag när det är dova färger, ljust och modernt. Skandinaviskt med andra ord. Det här är verkligen påskpynt i min smak. Hur fint? Hade vi varit hemma mer över påsk så hade jag lätt gjort påskfint här hemma. Jag har bara gjort litegrann. Blev även sugen på att göra en fin påsktårta, den på bilden ser ju helt magisk ut. Hur gör ni? Pyntar ni något i påsk? Det som jag älskar med påsken är att den är så mysig och det är inget stress med påsk om man jämför med jul. Man bara umgås, äter för mycket och myser. Det är så vårigt med påsk också, känns som våren är här på riktigt när man firar påsk. Visst?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY


Godmorgon mina änglar ✨ Hoppas att ni sovit gott? Jag hoppas att den här dagen blir bättre än gårdagen. Usch hade ingen bra dag igår. Hade lite småångest som jag inte haft på ett tag faktiskt. Allt kändes tråkigt och en gnutta hopplöst. Får hoppas den här dagen bjussar på lite mer energi och glädje. Det tror jag allt minsann. Strax innan lunch så ska jag till min favoritfrisör och få håret fixat, det kommer bli så skönt. Kommer känna mig som en ny människa när jag går därifrån som alltid. Älskar att vara nypiffad i håret! Ikväll åker dessutom jag och min älskling hem till Norrpan. Vi åker raka vägen hem till pappsi och sover där. Så hinner vi träffa han & Shari eftersom dom är bortresta under påsken. Ska bli så mysigt! Påtal om påsk, så bjussar jag på lite påsk-inspo här på bloggen, kika in senare vettja. Nu ska jag göra något bra av denna dag, vi hörs senare. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer