Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY


Alltså vad är det som händer med vädret? Hur sjukt är det inte? Det är det kallaste jag varit om. Inte så konstigt eftersom det tydligen var 30 år sen det ens var såhär kallt och då var jag inte ens född haha. Jag är iallafall i chock och det här vädret var inget jag väntade mig när jag kom hem från Thailand. Så hemskt också med alla krockar & olyckor som hänt. Usch blir så ledsen! Att jäkla snö, kyla och ett väder ska göra så att folk far så illa. Henke har fått stanna i Södertälje hela veckan, han har inte vågat köra hem och jag har verkligen bett han vara kvar. Eftersom han åker den vägen som är mest drabbad. Får se om han kan åka hem imorgon, annars får han väl ta pendeln. Det är mysigt med snön men hade hellre sett den i December än nu. Jag vill bara ha vår nu, någon som är med mig? Haha nog om vädret.

Jag känner mig lite opepp men det är nog för att jag haft så lugna dagar och inte gjort särskilt mycket, så har fått så mycket tid till att tänka och då kommer alltid tankar som, vad gör jag? Vem är jag? Vad vill jag? Och vad är meningen med livet? Har dessutom varit ganska mycket själv vilket också leder till en hel del tankar. Ser fram emot en ny dag imorgon där jag både ska träffa min andra hälft & bästa Linnéa. Sov så gott mina fina!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| LOOK OF THE DAY, SHOPPING

Inlägget innehåller annonslänkar

Godmorgon mina favoriter! Jag lovade ju er att berätta när den här blusen skulle komma in, nu finns den online och går att köpa HÄR. Det är helt klart min finaste blus, perfekt på semestern eller nu i vår/sommar. Har fått så många frågor om den. Den finns även i rosa & svart. Du hittar den HÄR som sagt.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY

Innan vi stack till Stockholm så plåtade jag & Henke ett samarbete med Indiska som skulle upp på min Instagram

Påväg hem till Norrpan, vår bådas hemstad <3

Äntligen fick vi se Jessicas & Petters hus, så himla fint verkligen. Tusan vad avis jag är, längtar så mycket tills vi bor i hus.

Vi åt en superfrukost på söndagen och latade oss i soffan framför OS, Petter & Henke ville så gärna se det. Jag och Jessica var väl sådär intresserade ..

Här är en del av deras vardagsrum? Hur fint? SÅ har dom skogen precis utanför fönstret. Helt magiskt!

Älskade Harry, han är världens goaste & gladaste kille, tyärr så var han väldigt hängig och sjuk i helgen :( Lilla korven. Gör ont i hjärtat att se en sån liten må så dåligt. Älskade lille skrutt!

Såhär såg jag ut i min favvisjacka och favvisbyxor, solen lyste i Norrpan och det tackade vi för. Tusan så underbart!

Såklart man hann med en och annan selfie också (;

Trots att jag hade en nästan helt bloggfri helg så tog jag en del bilder, som jag tänkte kunde vara roliga för er att se. Jag vet ju att ni uppskattar mina mer "vardagliga" bilder, ska bli mycket bättre på att fota såna typ av bilder. När jag själv läser bloggar så älskar jag att se dom bilderna, så jag förstår vad ni menar. Ska se till att få till min dag i bilder en gång i veckan och så även timme för timme, det var ju så lyckat sist ju. Annars då? Det är verkligen helt sinnesjukt kallt ute, var ute en sväng förut och det gjorde på riktigt ont i huden. Tycker så synd om Henke som faktiskt jobbar ute 12 timmar om dagen i detta. Fy stackarn! Så jag ska väl inte klaga direkt (;

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer