Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY, INSPO, MOODBOARDS

Source: Pinterest

Hallå där gänget, det har verkligen varit full rulle idag. Har inte alls haft tid att blogga tyvärr. Har nästan slutfört en styling på Kungsholmen, lite småpiff kvar bara. Det blev himla bra och fick just mail av kunden som tyckte det var mycket bra, alltid kul att höra. Sen har jag även hunnit jobba med en annan kund, där jag hjälper till hemma hos henne. En online Inredningskonsultation kan man säga. Jag skickar färdiga skisser, moodboard & inköpslistor. Sedan får kunden färdigställa allt med hjälp av det jag skickat. Så roligt verkligen, har även haft telefonmöte med mäklare angående ny styling. Så nästa vecka har jag 2 stylingar och på torsdagen sticker vi till Thailand. Helt sjukt ju! Så lika bra att kriga på innan det är dags för att åka iväg & göra sig. Ska bli så jäkla underbart, framförallt nu när allt är så himla grått, tråkigt och blaskigt. Jag är föresten på jakt efter liknande handduk som på bilden, vill ha en randig med mig. Vet ni kanske var jag kan hitta det? Nu ska jag slänga mig i soffan tillsammans med Henke, invänta Renée's brygga & chilla. Hoppas att jag hinner blogga mer imorgon. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVENTS, EVERYDAY, TRAVELING


Här kommer en till bildbomb från Steam, åh saknar det redan. Så himla mysigt verkligen! Det är helt sjukt hur fint & fotovänligt detta hotell är. Det är verkligen otroligt snyggt inrett och väldigt genomtänkt med materialval och alla detaljer. Vilket en inrednings-tok som jag gillar. Dom har en utomhuspool & en inomhuspool, jag gillar hur industriellt allting är. Nu är föresten tjejernas kollektion släppt och nästan alla bikinis & baddräkter finns att köpa på NA-KD. Jag kan lova att ni kommer hitta massor fina favoriter, jag älskar kollektionen. Dessutom har dom bra passformer som passar många olika kroppsformer. Vi hörs imorrn hjärtan, nu ska jag njuta av denna vistelse på det här magiska stället. Längtar redan tills jag är tillbaka på Steam igen. Rekommenderar varmt!!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, TRAVELING
Godmorgon från oss Vi var ju bara tvungna att knäppa några kort i våra pyjamas, speciellt när vi dessutom hade samma frisyr och samma tofsar haha. Hur gulligt? Haha! Så glad att jag träffat denna böna! Nu sitter vi på bussen, Jag & Emma kom sist som vanligt haha, virrpannorna 1 och 2. Vi är iallafall påväg tillbaka till Stockholm nu efter ett väldigt lyckat dygn i Västerås.. Så himla mysigt & lyxigt har vi haft det. Ett riktigt dröm-event! Det här hotellet är verkligen helt magiskt, jag ska faktiskt hit snart igen. För jag fick presentkort på The Steam Hotel i julklapp av Henke. För han hade snappat upp att jag ville hit. Han är ju för underbar! Nej men nu ska jag ta och vara lite social här, vi hörs under dagen. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer