Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVENTS, EVERYDAY

Inlägget innehåller annonslänkar för Elly Pistol

Så stolt över dig babe <3

Igår så var vi 20 brudar som samlades på Lydmar Hotel för att fira fina Alices som släpper sitt egna set för Elly Pistol, när vi kom dit så fick alla dressa om till ett varsin set. Så ballt att se alla i exakt samma set och alla var så snygga i det. På plats så drack vi drinkar, fick handmassage och minglade. Så mysigt event <3 handmassagen var den skönaste på länge! Helt underbart och händerna får man ju väldigt sällan masserade. Strax efter 8 så bjöds det på liveuppträdande från Isa, sjukt duktig! Så vi firade Alice och njöt av hennes fantastiska röst. Så mysig kväll, tack snälla Alice <3

Mjukis setet är dessutom det skönaste ever, så mjukt och gossigt. Dessutom så känner man sig snygg i det. Det bästa är nog färgen, helt perfekt! Ni hittar det HÄR (klick)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, PHOTOS


När jag ska sova så har jag som mest idéer, tankarna bara snurrar och jag har så jäkla svårt för att sova och inte spinna iväg. Någon som är likadan? Det jag oftast gör fel är att kolla Instagram, bloggen & Snapchat innan jag ska sova. (Vem gör inte det?) men det ger ju ganska mycket information till hjärnan så känns som det är därför jag lät svävar iväg och helt plötsligt är klockan 02.30 för jag fastnat och fått nya idéer och tanka fast ja la mig strax efter 10. Idag har varit en så mycket bättre dag iallafall, jag har varit mer effektiv och hunnit med att nästan tömma 2 lyor och nästan stylat klart 1 helt ny. Så skönt!

Imorgon ska bara det sista lasset från Odenplan åka till förrådet och soffa, bord & stol ska in i den nya lyan jag stylar. Sen är allt färdigt. Så skönt! Hasena har varit med mig idag också och ska vara med imorgon också. Så mycket roligare att styla när man är två ju. Jag är riktigt sugen på att göra julfint här hemma med. Sätta upp stjärnor och adventsljusstakar, åh!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| HOMESTAGING/STYLING, INTERIOR

Kuddar - Classic Collection / Lampa - Ikea / Pall - Ikea /

Soffa - Sweef / Tavlor - Desenio / Matta - Mio / Vas - H&M Home

Godmorgon på er, nu håller jag på och planerar veckans staging och mitt nästa uppdrag. Det är en liten lägenhet på 31 kvm som ska stylas med sovalkov. Ovan ser ni min inspiration. Jag kommer köra på mycket grått, svart & trä. Samt en del i kork. Tror det kommer bli snyggt. Det är viktigt att inte inreda med för mycket grejer på liten yta eftersom det är en sådan liten lägenhet. Då vill man trycka mycket på yta och få det att kännas stort och öppet. I köksdelen kommer jag köra på ett mindre bord med 2 stolar bara. Vad tror ni om denna stil? Gillar ni det? Innan jag ska ta och börja staga den här lyan ska jag först åka och hämta nycklar X 2 och tömma en lägenhet. Heja mig!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer