Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| TRAVELING
POLEN ✈️ Så himla peppad & glad. Mitt rese-hjärta är så lyckligt just nu. Först var tanken att jag & Emma skulle åka till Polen. Men det gick tyvärr inte denna gång pga jobb osv. Hon & jag får ta en liten weekend längre fram i höst/vinter. Istället så åker jag till Polen tillsammans med mamma. Ska bli så sjukt mysigt. Det var länge sen vi reste ihop. Kommer bli en hel del jobb såklart som alltid, men det är bara roligt. Jag älskar att jobba utomlands och på mina resor. Inspirationen bara flödar då. Nu vill jag såklart ha era bästa tips & rekommendationer. Vi ska till Gdansk, Sopot & Gdynia. Är där i totalt 4 dagar.

Så vilka cafén/platser/stränder & restauranger får vi inte missa? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, LOOK OF THE DAY


Photo: Malin Göransson
Hej mina hjärtan! Den här dagen har verkligen varit helt fullspäckad och det har varken funnits utrymme för något annat. Inte ens mat, vissa dagar bara swishar förbi. Idag har jag gått på PW, varit hos frisören, färgat & klippt håret, besökt min psykolog, varit hos läkaren och suttit i 3 timmars-möte. Efter det avslutade mötet vid 18 så åkte jag raka spåret till min kompis Nathalie's lanseringsevent på S:t Eriksplan tillsammans med bästis. Hon har nämligen släppt en egen bok. "Kvinnorna som äger börsen, aktier för nybörjare" WOW, hur jävla mäktigt? Jag är så stolt och impad av unga & drivna tjejer. Det fanns ingen bok om aktier & börser skrivna av kvinnor så Natta tog saken i egna händer. Så impad och stolt!! 

Det är även Fashion Week i Stockholm just nu, om jag ska vara helt ärlig så är jag inte så sugen alls i år. Det har nog aldrig riktigt varit min grej, det är häftigt till viss del och jag är så glad och tacksam att ens bli bjuden på visningar, det var en dröm jag hade när jag var 15 år. Visst kan vissa visningar vara inspirerande. Men tycker liksom överlag att det inte är så himla ballt, tycker det är väldigt mycket yta, prestige och mycket orimliga ideal. Jag blir inte så inspirerad av den typ av mode. Så skippar det denna gång och gör det som jag verkligen får rätt energi av just nu. Dessutom så har jag känt mig som en kokt grönsak de senaste kvällarna för det varit så mycket & intensivt. Hjärnan går på högvarv. Flyger dessutom bort över helgen och tänker att jag ska finna lite exta energi där. Mer om min resa och var jag ska imorgon Nu ska den kokta moroten sova haha. Puss & godnatt! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| LOOK OF THE DAY


dress_missguided / bag_rebecca minkoff / jacket_missuided / shoes_zara 

Kommer ganska nyligen ut från duschen, har varit & tränat nämligen. Inte blivit så mycket av den varan på sistonde. Det måste det bli ändring på. Jag älskar ju att ha rutiner och komma in i vardag igen. Jag totaltälskar denna klänning föresten. Fått så många komplimanger för den. Visst är den fin? Gillar även mitt hår på dessa bilder, men det är för att ser så fylligt & tjockt ut haha mot vat det brukar göra. Påtal om hår så ska jag strax åka in till stan för att träffa min frisör, vi ska färga utväxten samt lägga i en nyansering så håret blir lite kallare igen. Det har blivit så gult av all sol i sommar. Är även lite sugen på att klippa gardin-lugg? Vi får se hur det blir med det helt enkelt! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer