Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY, PHOTOS

Ojoj vilken långhelg jag haft, den har varit så härlig men väldigt fullspäckad med grejer. Känns som det var länge sen jag gjorde såhär mycket under så kort tid. Under dessa dagar har jag hunnit med allt känns det som. Det är ju ett par stycken att bocka av när man kommer hem ;) Denna gång hann jag med: kalas för farfar, grillkväll hos pappsen, fika & promenad i Getåravinen, lunch på Texas, grillkväll hos Linda & Jesper, grillkväll i Åby, Spel&myskväll hos Stevie, dop för Ellie, promenader, solat, bokat resa, tagit premiären på halvars glass, presentfix på stan, morsdaglunch med mamma på Pappa Grappa, morsdagfirande i Åby med Henkes mamma, träffat Maria & Nils, hängt med Ellie & Linda och bebismyst & umgåtts massor med Petter & Jessica. Helt sjukt ju vilken intensiv helg men också så rolig och fylld med massor energi och kärlek. Underbart att få spendera så mycket tid med alla vänner och familjen. Men idag har jag varit helt utslagen haha, denna helg och farande tog på krafterna helt enkelt. Har ni haft en härlig helg? Vad har ni gjort? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, TRAVELING

WIHO! Att starta veckan med att boka en resa är inte helt fel. Så himla härligt att ha vår första resa bokad i sommar. Dock inte den sista hihi. Vi har iallafall bokat resa till Alicante nu. Vi åker dit i mitten av September tillsammans med Henkes familj. Vi ska nämligen hyra en lägenhet där och vara där i 6 dagar. Så himla mysigt och sjukt mysigt att bo i en lägenheten istället för hotell. Det blir så mycket mer personligt då. Vi är 7 stycken totalt och ska bli så härligt att resa med hans underbara familj. Känns så skönt att ha något bokat redan. Älskar att ha resor att se fram emot. Jag har faktiskt varit i Alicante innan, men det var ett par år sen. Men tycker det är superhäftigt och verkligen fint och mysigt. Det är som ett litet Barcelona kan man säga. Perfekt att förlänga sommaren med att åka dit. Idag/imorgon ska vi försöka boka nästa resa. Den blir också inom Europa, kan ni gissa vart vi ska? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer