Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| SHOPPING
Nike Air Max 95 OG Women's - HERE
Hur feta? Jo men de här godingarna är påväg hem till mig. Som ni vet älskar ju jag sneakers. Det är nästan så att man tror att jag samlar haha. Tycker dessa är riktigt balla samt att de känns lite retro liksom. Gillar även att de är helt vita. Tänkte matcha dom med ett par losefit Levis, hoodie och dunjacka. Längtar så mycket tills de kommer nu. Känns som dessa sneakers blir helrätt i vår. Jag har faktiskt lite vårkänslor i kroppen. Hoppas den kommer snart. Älskar våren! 

Vad tycker ni om skorna? Hiss eller Diss? Bra eller Anus? Vore kul att veta! 

Jag saknar verkligen er i kommentarsfältet, hoho var är ni? Att blogga utan att få respons suger. Älskar ju att höra vad ni tycker och tänker om allt. 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| Okategoriserade

Att börja dagen med en superfrulle kan aldrig gå fel. Jag älskar att äta nyttigt och jag vet att min kropp och mitt psyke mår så mycket bättre när jag äter bra och rätt. Det här är SÅ gott och innehåller massor bra grejer. Smoothiebowlen innehåller laktosfri lättmjölk, 1 halv banan, 1 dl hallon, 1 dl blåbär. Sen valde jag att toppa den med blåbär, kokos, mandlar och pumpafrön. Åt den ihop med två glutenfria knäcke, 1 med ekologiskt jordnötssmör med chiafrön och 1 med skinka, bladspenat och minikeso. Kan starkt rekommenderas om du vill ha något gott som även är bra för kroppen. Nu ska jag ta och fortsätta jobba här hemma, har en hel del att stå i. Hoppas ni får en underbar tisdag, så hörs vi lite senare. Puss sålänge!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer