Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY
  ALLTSÅ ÅH! Som jag längtat efter detta, har vetat om det ganska länge men nu är det äntligen klart och jag får berätta. Som ni säkert sett, så ser bloggen ganska annorlunda ut. Det är nämligen dags för mig att ta nästa steg med bloggen och mot nya äventyr. Så jag är så glad och stolt över att jag från och med idag bloggar för Tourn. Så himla kul! Dessutom är det ett helt gäng grymma bloggare här bl.a Kenza, Bianca Ingrosso, Alexandra Bring, Carolina Gynning, Pernilla Wahlgren, Annica Englund, Jennys matblogg och så lilla jag. Fan detta känns så bra och är så galet taggad på bloggen nu så ni anar inte. I och med denna nya blogg släpps så har jag även valt att ta en ny inriktning och satsning med bloggen. Jag kommer att gå från mer modeblogg till mer livsstilsblogg med mycket även fokus på Inredning. Det kommer fortfarande vara en hel del mode fortfarande men kommer lägga en större vikt på just inredningen. Vilket ni säkert redan anat hihi ;) Så nu framöver kan ni räkna med en hel del inredning blandat med annat härlig. Dessutom så har jag utvecklat mitt varumärke och därmed även skapat en ny logga för REBFRE & idag lanserar jag även HOME BY REBFRE@leinteriori kommer bli @homebyrebfre inom en snar framtid. Jag kommer även lansera en hemsida för mig som Inredningsstylist med mina priser osv. Åh det pirrar i hela mig med allt kring bloggen och nystarten! Jag behöver verkligen en nystart, nu är det nya tag som gäller. Hoppas ni är lika pepp som jag är? NU KÖR VI!

Vad tycker ni om nya bloggen/designen? Samt om mina nya loggor? Vill höra vad ni tycker!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| HOMESTAGING/STYLING
FÖRE:
EFTER:

Sammetskuddar från BO Boutique, Överkast från Newport. 

Mönstrade kuddar från Newport, Överkast från Newport, Pläd från Newport. Korg från H&M HOME & Vas från H&M HOME

Lampa och ljus från Bo Boutique, Poster från Desenio  och kruka från Newport. 

Kruka från Newport (DBK) Pläd/Kuddfodral från Bo Boutique

GREVGATAN 48, ERA BOSTADSTHLM. Foto: Camera Lucida.  Ni hittar lägenheten HÄR
Nu ligger ytterligare en lägenhet ute på Hemnet som jag har stylat. Denna styling var en MINI-styling. Där det helt enkelt är en mycket mindre styling där kunden enbart är ute efter det där extra piffet. Jag valde att göra lägenheten mer personlig, inbjudande och mer varm med hjälp av rätt inredning. Nya växter, färska snittblommor, kuddar, tavlor, ljus, duk bl.a Jag hade tyvärr inte möjlighet att vara med vid fotograferingen denna gång därför blev kanske inte bilderna/stylingen exakt som jag tänkt.  Men ändå fina, hoppas ni gillar det. Vore så roligt att höra vad ni tycker om förvandlingen! Gillar ni resultatet? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY, PHOTOS


Det händer så mycket roligt nu och jag hatar att så mycket i den här bloggvärlden är hemligt haha samtidigt som jag förstår att det måste vara så.  Plus att vissa grejer håller jag lite extra på för det är inte lika roligt att säga det så långt innan. Men en sak som är säker är att det händer massor roligt just nu kring mitt varumärke. Snart kommer jag få avslöja den största nyheten, inte än men snart. Imorgonbitti kommer jag även meddela en annan grej som jag tror kommer göra era superglada. Har velat mycket kring detta men äntligen bestäm mig. Så håll utkik! Idag har jag varit på möte, varit ute och gått och jobbat ifatt massor. Den här veckan är galen så det gäller att ha bra struktur och planering som inte alltid är min starka sida ;) Men jag jobbar på det! Bjussar på lite härliga bilder från min Instagram @rebfre ni följer mig väl där? ;) Just nu kör jag på ett lite mörkare feed, jag gillar det. Ser lite mer vuxet, cleant och modern ut. Tycker ibland att ljusa och färgstarka bilder kan se lite barnsliga ut om ni förstår mig rätt. Känns som jag hittat min grej nu. Föresten vill ni ha ett "hur-jag-redigerar-mina-bilder- till-Instagram- inlägg" snart igen? Då fixar jag det isåfall. Trevlig måndag på er ♡ NI är bäst!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer