Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| COLLABS, SHOPPING

Nike Air Hurarache - HERE

Nike Air Max - HERE

Nike Air Force Suede - Simliar HERE

Nike Roshe Run - HERE

Nike Air Max - HERE

Nike Air Force 1 - HERE

Jag har i samarbete tillsammans med Nike tagit fram mina NIKE - favoriter genom åren. Jag är en riktigt sneakers-tjej som ni vet och har nästan läskigt många sneakers här hemma haha. Ni ska få se alla vid något tillfälle. Jag har även passat på att länka alla modeller ovan så att ni hittar dom. Får ofta frågor om  var mina skor kommer ifrån. Här är alla mina NIKE favoriter. Har ni någon favorit? Vilket NIKE gillar ni bäst?

I samarbete med Nike.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| SHOPPING
 

1. HERE  / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / (contains adlinks)

På måndagar kan man behöva lite inspiration och shoppingtips. Som ni vet så gillar ju jag att blanda budget med lyx. Det är den ultimata kombon tycker jag. Jag gillar båda väldigt mycket. När det kommer till lyx/design så brukar jag mestadels köra på mer basic eftersom det kostar en slant och då vill jag kunna ha det länge utan att tröttna. Något som också är bra med lite dyrare plagg är att man kan fynda de på rea. Jag kom över Boozt.com och såg att de hade rea på en hel del godbitar. Som denna jacka från Ganni och kashmir tröjan från Twist & Tango bl.a. Alla dessa plagg ovan är det minst 25% på.  Idag dessutom så är det sista dagen på deras rea och de kör ytterligare 10% på ALLT. Hur bra? Jag gillar att spara pengar när jag handlar.  Uppger man koden: NOW10 så får man ytterligare rabatt.

_____________________________________

On mondays you can need some inspiration and shopping tips. So here we go! You know I like to mix budget clothes with design clothes. I think the twist is the perfect combo! Above can you see 8 things from Boozt big sale. My favorite is this jacket from Ganni. I must have it!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| INTERIOR

WALL LAMP_HERE

Hej på er! Måndag och ny vecka, vilket betyder nystart. Så härligt! Jag börjar veckans bloggning med lite inredning tänkte jag. De förra ägarna av lägenheten hade lämnat som en träbit/fäste på väggen där de haft en lampa tidigare, den satt så pass hårt i väggen att det var ingen idé att ta bort den då det skulle bli världens hål i väggen. Så vi har redan från börjat också tänkt ha en lampa där, men inte riktigt hittat denna perfekta men nu har vi äntligen funnit den. Den här lampan ovan från Ellos. Hur snygg är inte den då? Jag tokgillar den och gör sig så bra där. Gillar lampor som bara står rakt ut sådär, som den svarta lampan från Flos. Så fin! Vad tycker ni? Gillar ni den?

_____________________________________

Our new lamp, we have searching for the perfect lamp for a while now. But finally we have find the one. What do you think? You like our new lamp?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer