Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY


I morse tog vi bilen till Stegna Beach, en jättemysig strand som ligger påvägen till Lindos. Lätt en utav de bästa stränderna på Rhodos som jag varit på. Väldigt skön och lugn strand med inte så mycket folk. Det fanns även flera mysiga restauranger i närheten. Vi åt på en grekisk restaurang, båda tog en varsin grekisk sallad som var sjukt god. Så härligt att bada i havet, älskar det!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| TRAVELING
Hej mina fina! Igår hyrde vi en hyrbil och åkte på en liten roadtrip till Lindos som sagt. Hade hört så mycket gott om det stället och det visade sig vara sant. Sjukt mysigt :) Vi hittade ganska fort en härlig restaurang med utsikt över hela Lindos. Hur härligt?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| TRAVELING


Hej bästa! Hur mår ni? Hoppas det är bra med er. Jag ville bara kika in och säga hej och visa er lite random bilder. Nu har vi precis gjort oss klara och ska dra en liten roadtrip till Lindos :) Har ni grymma restaurangtips får ni gärna hojta? Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer