Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| PHOTOS


När tiden inte räcker till och man inte hinner fota så får det ibland duga med selfies från mobilen tagna i bilen. Idag har det med varit fullt ös, vi har förberett maten, dekorerat hela huset med ballonger, dukat hela långbordet, förberett lekar och gjort klart efterrätten. Så skönt så imorgon är det mest maten och fixa de sista heliumballongerna som ska vara som "ballongregn" i taket. Stevie bor verkligen i det mysigaste huset, så tacksam att vi får vara där. Vi kom hem runt 9 ikväll, då var det bara att slänga i sig något lite att äta och så körde jag och Henke spraytan hemma från bästa blackmagicsweden, älskar den. Luktfri och fläckfri. Klänningen kom idag också, så det blir nog riktigt bra. Vad ska ni göra på nyår? Vad har ni för roliga planer? Tell me!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| PARTY, SHOPPING

Det här inlägget skulle upp imorse men försov mig helt och hållet haha. För jobbade till 03.00 haha. Samt har hela dagen gått åt till nyårsfesten plus att min dator i princip krashat så krånglat med detta inlägg i flera flera timmar. Usch så trött man blir när det krånglar. Men bättre sent än aldrig =) Nyårsfesten kommer bli så nice. Vi ska vara ute i ett hus ute på landet som är hur mysig som helst. Jag och Jessica styr med det mesta, men det är så kul för vi är så lika, tänker likadant. Jag som skulle ha några lata lediga dagar hemma haha gick sådär, idag har vi flängt runt hela stan, handlat mat till 18 pers, hämtat paket, köpt dricka, börjat dekorera, burit in bord, gjord bordsplacering och styrt massor. Men tusan så bra det kommer bli, jag älskar ju detta. Att dona, fixa, pynta och fixa feta fester =) Vi kommer köra på temat guld och svart. Så festligt! Har hittat alla dekorationer på Partykungen. Vi kommer även ha popcornmaskin & chokladfontän på plats som bästa Eventgänget fixar. OM vi är taggade! 

Enkla tips till fint nyårs dekorationer:

- Gör fina bordsskyltar, köp en extra fin penna och skriv snirkligt.

- Mycket ballonger, alla älskar ballonger. Var inte rädd för att maxa, hellre för mycket. Gärna festliga och roligare än de vanliga. Kör på helium för att få en lyxig känsla.

- Spraya bubbelflaskorna i guld, eller varför inte doppa i de i guldglitter?

- Bjud på fina snittar med snygg dekoration. Det där lilla extra gör så mycket.

- Lägg ut blåsormar/serpentiner som alla kan pyssla med. Ökar partystämningen!

- Ha roliga och personliga uppdrag som alla kan köra på under kvällen. 

- Satsa på ett tydligt tema och gå ALL in på det. Kör samma tema på allt, så festen har en röd tråd. 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| Okategoriserade
  
   
  
  
  
 

Samlar ihop lite fashion shoots från mina senaste dagar. Allt från nya skor, heminredning till Vigårda lunch. Det är ju så gott =) En utav mina favoriter. Idag var jag en sväng hemma hos Camilla med henne, Emelie och Jossan. Drack te, busa med hundrarna och bara prata. Så mysigt! Nu är jag bara hemma hos mamma och jobbar/fixar och chillar innan det är dags för att sova. Puss på er finisar! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer