Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| TRAVELING
  
  

Nu är vi framme i Dubai och precis checkat in på det fina hotellet One & Only Mirage, Dubai! Vilket ställe, som att kliva in på ett palats. Ni ser ju bara mitt rum här ovan, det är så stort och så läckert! Då kan ni även tänka er hur resten av hotellet ser ut? Magiskt ... När vi landade var det 33 grader, haha galet men så skönt. Ska bli så underbart med sol & värme för ett par dagar. Nu ska jag sova, helt slut. Vi hörs imorgon fina ni! Puss & Godnatt!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| SHOPPING
 
  
  
 
Jag kan ju äga det snyggaste skalet genom tiderna. På riktigt, hur snyggt är inte detta skal? Trendigt men med en lyxig känsla. Skalet kommer från Richmond & Finch och finns även i fler färger och modeller här. Nu är det faktiskt dags för mig att packa ihop det sista och röra mig mot Arlanda =) Det ska bli så sjukt roligt och jag är SÅ taggad på Dubai. Hörs lite senare! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY
 
  
  
  
  
 

Skirt_Ginatricot (old) / Top_Ginatricot / Jacket_Junkyard / Shoes_Sarenza (Vagabond) / Bag_Åhlens / Necklace_Jane Konig

På eventet igår såg jag ut såhär! Den gröna bomber jackan åkte på igen men hur snygg är den inte? Är helt in lööööööv! Fick massor komplimanger på kjolen, t.om en tjej inne på Zara stanna mig och påpeka den, så roligt. Det är dock tyvärr en äldre modell från Gina, men finns nog många liknande =) Ser ni föresten att jag inte ser ut som ett spöke längre? Det är tack vare bästa Linda på Blackmagicsweden, ni hittar hennes Instagram HÄR. Hon gör den bästa spraytan i stan, känner mig alltid lika nöjd och fräsch när jag går därifrån =) 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer