Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| LOOK OF THE DAY
 
  
 
Hej babes! Här kommer en liten sneak på vad jag bar igår, köpte den innan vi åkte till Kroatien och har redan blivit en stor favorit. Bar den igår när jag ville vara lite extra fin eftersom brorsan fyllde år. Nu ska vi dra till Papas bar och hänga lite innan det blir sängen. Det är skön bar på stranden med livemusik och sköna dj:s. Hoppas ni har en fin fredag! Puss på er hjärtan! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| LOOK OF THE DAY, TRAVELING
   

 
 

 

 

  

   

Hej hjärtan! Nu har vi sagt hejdå till brorsan. Så tråkigt att han åkt hem, vi har alltid så sjukt roligt ihop. Dom här dagarna har varit så bra och framförallt roliga. Igår blev det lite party, vi började med att överraska brorsan med att åka till KRK för middag och drinkar vid hamnen. Efter det fortsatte vid med drinkar och dans på Porto Club. Sjukt bra kväll! Nu ska vi gå ut och käka middag, jag är sugen på skaldjur får se om det blir det ikväll. Ska bli mysigt med lite kvalitétstid tillsammans med Henke. Hörs lite senare, puss på er! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| TRAINING & HEALTH, TRAVELING
 
 
Såhär födelsedagsfrukosten ut igår på vår terass =) Firade nämligen brorsan som blev 23 år. Världens bästa bror, så sjukt glad att jag har honom. Han är verkligen bäst!! Nu ska vi glida ner till stranden, idag är det Robbans sista dag här. Så vi ska njuta som bara den =) Hoppas ni mår bra! Puss finisar. 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer