Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| PHOTOS


Ikväll ska jag fira mitt hjärta Angie <3 Det ska bli så roligt, WHITE PARTY står på schemat. Jag tänkte köra vita vida kostymbyxor och en långärmad magtröja med guldiga smycken och guldiga tattoos. Mer bilder imorgon =) Hoppas ni får en underbar lördag!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| TRAINING & HEALTH
Godmorgon mina hjärtan! Imorse så bakade jag fröknäcke, det värsta med att baka det är att man blir så beronde haha. Dessa knäckisar är hur bra som helst, speciellt om man vill äta lite hälsosammare och ett mycket bra alternativ på morgonen. Man kan även ha dessa till tacosen istället för majsskalen, eller som snacks på kvällen? Dessa är helt klart mina favoriter! Ni måste bara testa att göra om ni inte gjort innan. Glöm inte heller att strö flingsalt innan de åker in i ugnen.De är nyttiga och glutenfria! Går även att baka utan rismjölet med och enbart på frön. Lycka till!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| BLOGGY


Äntligen fina ni <3 Så har jag fått  ordning på min BLOGLOVIN.  Tryck på loggan här ovan. Så nu är det bara söka på Rebfre, så dyker min blogg upp där. Så smart, att ha alla bloggar man följer samlat på ett och samma ställe är ju grymt. Är ni många som har Bloglovin? Annars tycker jag minsann ni ska skaffa det, himla smidigt =)

- Finally! Now is my bloglovin ready to be use. So don't forget to follow me there, you have adlink above. Search for Rebfre, do you use Bloglovin? You have to (; 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer