Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY


Hej mina hjärtan! Tack för alla krya på dig hälsningar och för ni alltid är så underbara, jag är fortfarande lite svag och hängig men ändå bättre än igår. Så har jobbat 9.45-14.30 idag. Nu sitter vi i bilen mot Norrköping där vi ska spendera nyårsafton en utav mina bästa vänner har styrt en stor nyårsfest med trerätters och lekar. Ska bli himla roligt och hoppas jag orkar hela kvällen =) Får ladda upp med mycket vitaminer och ipren. Ikväll ska jag ha antingen en glittrig klänning eller en byxdress. Tänkte ikväll smycka kroppen med fina glam tattoos istället för vanliga smycken. Vi har fått in massor fina på jobbet som endast kostar 29:- styck. Hur fint? Resultat senare!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY
Jaha och då var man sjuk igen, fick gå hem från jobbet idag. Mådee så fruktansvärt dåligt och nu ligger jag här med 39 graders feber, fryser som en idiot samtdigt som jag svettas, har även åkt på magkatarr från helvetet, mår så illa fy och svider massor i magen. Jag har legat i sängen hela dagen sen jag kom hem, tur att vi satte upp den där tvn igår, sett tre filmer idag och nu blir det nog en till? Därsv ingen uppdatering idag. Åh vill bara vakna upp och må bra imorgon. KUL nyår annars, fyfan! Håll tummarna för mig <3 Jobb står på schemat med.. Har ni grymma tips för att bli frisk fort, let me know?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY
Pants_Imso / Knit_Zara / Jacket_Bikbok / Hat_Monki / Shoes_Dinsko / Bag_Zara/ Hej mitt vinterland! Hur fint med all snö? Så vackert! Såhär har jag sett ut idag, skinnbyxor och polotröja tillsammans med boots är så snyggt. Tycker även att hatten passade bra till, det är det bästa med vintern att man kan bära massor snygga huvudbonader så som hatt, keps och mössor i alla dess former. Nu ska vi sätta upp vår nya tv här hemma, vet dock inte om jag är till så mycket hjälp haha. Vi ska äntligen ha tv i sovrummet, något jag verkligen saknat. Ska bli så underbart att ha det, perfekt för mig som kan ha svårt att sova ibland också. Jag somnar så mycket lättare med ljud än när det är knäppttyst. Nog om det, nu ska jag hjälpa till här. Hörs imorgon!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer