Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| PHOTOS


Nu har jag precis kommit hem efter en heldag med min favorit <3 Vi har varit och fotat vid en helt amazing lagun idag, många bilder blev helt magiska och jag längtar så mycket tills jag kan visa er. Kanske att ni redan kommer kunna se en liten sneakpeek ikväll. Stay tuned!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| TRAINING & HEALTH
Att starta dagen med en brak brunch med världens bästa brudar, att sitta och äta, prata om livet och skratta hysteriskt i timmar. Det är inte mycket som slår det, dagen kunde inte ha börjat bättre. Nu ska jag alltså packa väskan och göra mig klar för dagens plåtning, kommer blir magiskt som det alltid blir med min fina Angelica. Vi ska fota vid en lagun, ja ni kan ju tänka er.. Hörs senare, puss!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| SHOPPING
BLACK IS THE NEW BLACK! Många webshops  som had hakat på black friday, vilket är superroligt. Jag tänkte också haka på det temat och tipsa om mina svarta favoriter just nu. Kan ju inte släppar tankarna på Acne jackan, den är magisk! Det är fint att drömma lite, stövlarna från NLY Shoes måste jag nästan ta och klicka hem på en gång. SÅ fina, Nelly firar black friday med att köra black weekend och har 20% på hela sortmentet denna helg. Kan nog bli ett klick eller två, har även kärat ner mig i klockan från adidas. Idag har jag haft tjejerna här på brunch så mysigt, vi åt bananpannkakor, färsk frukt , scones och drack smoothies. Ska även hem till Linnea nu på middag och lite vin. Blir dock en lugn kväll för mig för imorgon väntas jobb och plåtning. Ha en underbar lördag!

1. Nelly 2. Givenchy 3. Acne 4. Marc By Marc Jacobs 5. Adidas

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer