Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| UNCATEGORIZED
Idag har jag varit ledig, har fixat massor i lägenheten och tränat, jag sprang faktiskt mina HIT-intervaller ute idag, trodde jag aldrig. Jag skulle precis gå till bussen men sen som jag är så missar jag den med någon sekund och då blev jag så irriterad att jag inte orkade vänta på nästa, så eftersom solen lyste och det var hyfsat varmt för att vara November imorgon passade jag på att springa ute, det var riktigt härligt och älskar känslan efteråt. Därefter duschade jag och gjorde mig klar för att möra upp fina Angelica för häng och foto, vi köpte varsin latte och strosade omkring. Den tjejen, hon är fantastisk! Efter vi fotat åkte jag och hjärtat och mötte upp hans familj för middag på resturang, så gott och mysigt. Bra fredag med andra ord!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| INTERIOR
Jag får så många frågor om var jag köper mina burkar/glas/muggar så tänkte därför tipsa litegranna, här kommer två grymma trips. Dels nummer 1 som är supersnygg och kommer ifrån House Of Doctor du hittar den snygga muggen hos Kardemumma (min favorit inredningsbutik) och de andra muggarna kommer ifrån Lagerhus, båda är två riktiga fynd och kostar under femtiolappen. Själv älskar jag att göra lyxiga shakes, smoothies och drinkar det är nog lite av min grej har alltid gjort smoothies, dock när jag var mindre var det inte lika nyttiga sådan de var mer som milkshakes och innehöll mest mjölk, glass och sirap haha sjukt gott. Nu älskar jag att göra nyttiga härliga drinkar!

1. Kardemumma.net &  2. Lagerhaus

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| LOOK OF THE DAY
Blev helt lycklig och chockad när solen visade sig idag det var inte igår, passade då på att även knäppa några bilder på dagens outfit. Man blir ju så glad av solen, är ni likadana? =) Föresten älskar jag den här ljusblå kappan från förra året, helt klart en favvis som jag kommer bära mycket nu i höst och vinter med. Gillar att matcha den med sneakers, detta är en typisk jobb-outfit. Nu måste jag rusa, puss på er!

Jeans_Tophop / Top_MQ /Coat_Frontrowshop / Sunnies_Lespecs / Bag_Scorett / Shoes_Zalando (Nike Air Force 1) 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer