Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| PHOTOS


WOW! Jag var och plåtades med grymma Angelica tidigare idag, vi gick all in på Bohemian-Chic-gypsy stil. Vi tänkte först fota på en äng, men in i det sista bytte vi location till vattnet. Alltså bilderna är så fina och jag längtar som ett litet barn på julafton tills jag får dem allihop. Bjuder på en sneak, alltså hur fin? Åh! Angelica är verkligen superduktig och hur skön som helst och lika knäpp och galen som mig haha. Älskar när man springer på nya människor som man bara klickar med efter ett par timmar. Det är livet!

Ph: Angelica Swanstöm

- WOW! Here is one sneak peek from todays photosession with beautiful and talented Angelica. She is really amazing, the pictures is magic. I can't wait to show you more, but i have to. Tomorrow you find more from this shoot. Hope you also like this?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY


ALLTSÅ ÅH! Så mycket kärlek till gårdagen, lätt en utav de bästa sommardagarna. Kunde verkligen inte avsluta denna sommar på ett bättre sätt. Icona Pop, First Aid Kit och Maggio levererade som vanligt.Kändes som de var lite extra bra igår. Vi dansade, skrattade, sjöng och skrek hela kvällen. Solen kom även fram och allt sprack upp till första spelningen, så himla underbart! Sprang även på härliga Daniel och träffade underbara Fiona igen, hon jobbar med sociala medier för Monki. Den människan är helt fantastisk, blir lika glad varje gång jag ser henne. Känns lite sorgligt att alla festivaler är slut för den här sommaren eftersom jag älskar festivaler. Denna sommar blev det både Summerburst, Bråvalla, Way out West och Popaganda. Tack Briska! Nästa år är jag sugen på Tomorrowland, någon av er som varit där? Dags att piggna till, idag står nämligen plåtning med schemat men en cool brutta. Mer om det senare <3 Puss finisar!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| TRAINING & HEALTH


Den här fina lådan kom på posten i veckan =) Septembers The Healthybox. Jag tycker detta koncept är så himla smart verkligen, perfekt tillfälle för att få upp ögonen för nya godbitar som kanske inte visste var man skulle hitta eller ens att de fanns. Jag tror pumpakärnorna kommer bli min personliga favorit. Varje månad kommer en ny box med nya härliga produkter, du kan läsa mer om det här. Trevlig lördag, nu ska jag ut och springa. Vi hörs lite senare finisar!

- Here is Semptembers healthy box, OMG i love this concept. So perfect to find new lovely healthy things.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer