Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| LOOK OF THE DAY, PHOTOS


Hej måndag! Här kommer lite fler bilder från plåtningen jag gjorde med Emma Roodla. Hoppas ni gillar dem? Jag är som alltid på måndagar taggad för en ny vecka med nya möjligheter. Denna vecka står så mycket roligt på schemat, så jag längtar lite extra. Dels AW med bästa jobbet, dejt med mina bästisar Linda, Klara & Linda, Allsång på skansen, två roliga möten och lite annat hihi. Så taggad! Nu kör vi, hoppas även sommaren kommer tillbaka denna vecka. Någon som håller med?

Photo: Emma Roodla skirt_giantricot / top_bershka / shoes_choies / bracelet_h&m /

- Here is little more pictures from the shoot with Emma, hope you like this pictures? I'm so excited for this week, alot funny things comin' up. Are you?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| LOOK OF THE DAY


Såhär har jag sett ut idag, slappt och härligt. Även denna outfit blev lite festivalig, vilket passar nu när det är festivaltider. Jag är fortfarande så tacksam för helgen, så himla roligt som jag haft. Jag längtar redan till Bråvalla nästa år. Men först Dans Dekar och Way Out West. Åh älskar festival-livet, nästa år får det nog blir några internationella festivaler. Jag är så sugen på Tomorrowland och Coachella. Har någon utav er varit på det? Vad tyckte ni om det? Vi hörs senare eller imorgon finisar!

top_zara / shorts_h&m / leatherjacket_ginatricot / shoes_have2have / sunnies_ur&penn

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| PHOTOS
Det är inte ofta jag är sugen på Pizza, men idag var jag så sjukt sugen. Så gick till mitt favoritställe i Norrköping och köpte en glutenfri pizza, det är ju så svårt att få tag i annars. Favoriten är Hawaii, så sjukt god. Nu ska jag snart pussa sönder mitt hjärta innan det är dags att åka tillbaka till Stockholm, jag är som sagt väldigt sliten så ikväll blir det soffhäng. Vad ska ni göra? Har ni något kul inplanerat? =) It's time for pizza, so yummy! I have a favoriteplace in Sweden who made the best glutenfree pizzas ever. I'm so tired from this crazy festivalweekend, so tonight I'm just gonna chillin in my sofa

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer