Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| FASHION

Åh! Solen skiner, vi dricker vin och musiken är på högsta volym. OM vi är taggade? Nu ska vi fixa oss i ordning det sista, innan det bär av mot Summerburst dag nummer två. Ska även möta upp grymma Fabian för att fota lite =) idag blir det mycket smycken och färgglatt.

- Here is todays snekpeek, whole look up tomorrow.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| PARTY, PHOTOS


Godmorgon =) Nu mår man som man förtjänar om man säger haha. Vi kom till området ganska sent igår, gjorde dock inte så mycket för det var då det var som mest drag då. Dada Life spelade ju igår, så sjukt bra. Vi hängde även lite hos Junkyard, mötte upp Fabian för att fota lite coola outfitbilder, träffa massor härligt folk, sprang på Carro också, underbara läsare och dansa till sent in på natten. Grymt bra första dag. Som sagt jag älskar detta, och det syns nog på bilderna haha. Nu taggar vi för nästa dag och ikväll är David Guetta. WHOOOOP! Lägg upp bilderna från Fabian så fort jag får dom, tror dom blev riktigt bra.

-Goodmorning. I love this festival life, here is some pictures from yesterday. Haha i think you see how happy i'm in the pictures.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| FASHION, UNCATEGORIZED
BACKPACKS: 1. Monki 2. H&M 3. Asos 4. Monki 5. Asos 6. Monki 

SHORT TOPS: 1Weekday 2. Monki 3. Estradeur 4.Weekday 5.Monki

SHORTS: 1. One teaspoon 2. Runway Dreamz 3.Runway Dreamz 4

 One teaspoon 5. Runway dreamz (Levis shorts here)

 KIMONOS: 1.Vila 2. Rut&Circle 3. Nelly 4. Lindex  5. Lindex 

FRINGE: 1.H&M 2. Inspo.nu 3. Nelly 4. Bikbok

 HATS: 1.H&M 2. Nelly 3. River Island 4. Asos

 ARMCANDY: 1. Ur&Penn  2. Nelly 3.Nelly 4.H&M 5.U&Penn

6.Nelly  7.Nelly 8. Ur&Penn 9. H&M 10.H&M

 SHOES: 1. Jeffrey Campbell 2. Dr Martens 3. Bikbok 4. Nelly 5. Steve Madden

FESTIVAL BABY!  Det är så många utav er som önskar er ett festival-inspirations inlägg, samt att jag befinner mig på festival just nu så kände jag att det var på tiden samt att det är en hel del festivaler inom ett par veckor. Istället för att visa upp några looks så valde jag att plocka fram de plaggen, accessoarerna och skorna man ska satsa på. Som jag skrev tidigare så älskar jag festivalmodet, och man behöver ju faktiskt inte gå på festival för att bära dessa looks, passar minst lika bra en fin sommardag. För mig är festival: Korta toppar, kimonos, runda solglasögon, höga slitna jeansshorts, bandanas, boots, hattar och mycket armband. Matcha gärna långt med kort, t.ex om du bär ett par korta shorts och en kort topp kan det vara snyggt med en slapp lång kimono för att det inte ska se för naket ut. Jag tycker man ska våga satsa på färg och mönster, festivaler är ett tillfälle man kan balla ur lite. Bästa tipset är nog ändå att köra på ett par snygga men bekväma skor, inte jätteroligt att stå och hoppa i high heels. Samt en ryggsäck eller magväska är väldigt skönt och smidigt. Jag tycker kängorna och converse är de bästa festivalskorna. Hoppas ni gillar tipsen ovan =) Samt att jag inte glömt något hihi, hojta annars. - FESTIVAL BABY!   Here is alot of festival inspiration, hope you like it. Tell me if i have forget something? For med is festival clothes: denim shorts, kimonos, boots, short tops and alot of bracelets.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer