Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| LOOK OF THE DAY


Idag var jag äntligen och lämna in min kamera, så nu hoppas jag av hela mitt hjärta att detta går bra och fort. Får verkligen panik utan den. Som tur är verkar mitt försäkringsbolag ta det, då den kommer kosta runt 5-10.000 att laga. Tur att man har försäkringar =) Bjuder på denna look från förra året, denna är en av mina favoriter och skulle absolut kunna bära detta igen. Skulle mer än gärna ta tillbaka solbrännan också =) Give me! Vad händer idag på Valborg då? Vad ska ni göra?

My camera is still broken, so here is one favorite look from last year. Hope you still like it =)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| PHOTOS


När dagens känns lite extra jobbig kan faktiskt ett paket som detta göra att det känns lite bättre =) Tack snälla! Älskar när man får bud som är gjorda med kärlek, som detta. Hur himla fint? Jag är fortfarande så ledsen att min kamera heller inte vill fungera, så nu måste den lämnas in och det är ett himla projekt innan allt är klart. Ska se om jag kanske kan få låna någon kamera? Hoppas ni inte tycker bloggen är jättehemsk. Tur att jag har min duktiga fototjejer som hjälper mig med fina outfit bilder iaf hihi. Nu ska ska jag försöka koppla bort lite och se på en film. Vi hörs imorgon!

- Thanks Storyrelations for this amazing gift, it makes me so happy.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| UNCATEGORIZED


 

pic from: Gina

Här är solglasögon-repotaget jag pratade om innan. Nu kan ni alltså läsa om när jag listar vårens och sommarens hetaste brillor samt vad jag tycker man ska tänka på. Läs mera här på sida 6. Roligt att det även blev den bilden som fina Gina tagit. Nu måste jag återgå till jobb, vi hörs lite senare =) Pusss!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer