Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| SHOPPING


 

Mina älskade boots har äntligen kommit, hur snygga? Jag har ju haft ett par liknande innan men dessa är tusan snyggare. Älskar att det är guldspännen. De här godingarna får absolut åka med till Barca. Åh jag vill ha söndag nu!!! Du hittar skorna här för endast 598:- , de är normala i storleken möjligtvis lite större. Puss på er!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| PHOTOS


 

Min nya jacka från H&M, det blev den tillslut. Den är i äkta läder, förbannat snygg och gick loss på 1499:- BRA KÖP! Du hittar den här . Annars kanske jag har världens sämsta dag, ni vet när man känner sig både ful, äcklig och värdelös samtidigt som precis allting går emot en. Ni vet en sådan där dag man bara vill lägga sig under täcket och tycka lite synd om sig själv. Idag är sådan dag, önskar jag kunde göra det, men jobb och annat väntar. Hoppas allafall att ni mår bra och att ni har en fin dag. Stor puss på er!

- Here is my new jacket from H&M, i love it! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| INTERIOR


 

Jag älskar Voluspa, de gör så otroligt fina ljus. Till en början tyckte jag att det var ganska idiotiskt att köpa ett sådant dyrt ljus. Det är ju så mycket mer än bara ljus, de blir ju även som en dekoration. Som ni ser ovan, har jag valt att dekorera mitt ljus med skönhetsartiklar och smycken. Plus att de doftar så gott också. Jag fick ytterligare ett ljus i julklapp av min bästis. Nu är jag sugen på något till, kanske ett ljust? Jag har bara svarta .. Många som frågat var jag köpt mina, men för alla er som inte bor i närheten så hittade jag en grym sida Iris&Pelle som säljer massor voluspa. Visst är de fina?

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer