Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| FASHION


 

Hej hjärtan! Kom hem ganska nyligen, vi har haft en en härlig dag i backen idag med, dock i världens snöstorm haha. Föresten kommer ni ihåg denna klänning? Ett utav mina favoritplagg,  jag bar den på Finest Awards när jag var nominerad til Årets modeblogg. Har inte direkt använt den sedan dess och tänkte faktiskt köra på den ikväll. Känns som den passar bra här i fjällen, lite sportig ;) Nu ska jag fixa till mig här innan det är dags att dra, ska se om jag hinner med att uppdatera hur jag kommer se ut, annars ses vi på instagram: @rebfre, jag lovar att ta med kameran ikväll i alla fall. Ha ett fantastiskt nyår fina ni <3 Ni är bäst!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| PHOTOS


 

Här kommer lite blandade bilder från dagen =) Både från backen och after-skin, hoppas ni gillar dem. Ni brukar ju uppskatta lite mer varadagliga bilder? Nu är det dags att sova, imorgon väntas skidåkning igen och sen party på Värdshuset med middag och bubbel. Ska bli riktigt härligt att fira in det nya året i Fjällen. Hur ska ni fira ert nyår?

- Here is some snap shots from todays skiing on Idre. Love this, so fun and cosy.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| PHOTOS
 Hej fina ni!  Vi kom precis hem från backen efter en långdag med skidåkning och after-ski. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, inga bytna ben här inte. Haha så nöjd! Nu är vi dock helt slut kan jag säga, det tar på krafterna att åka en hel dag. Ikväll blir det en lugn och mysig kväll hemma i stugan med tacos vin och kortspel. Hoppas ni har en fin måndag! Puss på er.

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer