Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| FASHION, LOOK OF THE DAY
Tycker att det var dags för lite detaljer igen. Som ni vet så älskar jag detaljbilder. Därför bjuder jag på mina senaste detaljer. Fö mig så betyder detaljerna väldigt mycket. Vare sig det är en sko, smycke, ett snitt, ett material eller en hatt det är det där lilla dom gör det. Hoppas ni gillar bilderna? Jag har haft fullt upp denna helg med jobb, jobb, jobb och umgåtts massor med mina fina vänner <3 Jag är så glad för alla fina människor jag har omkring mig, ni är guld! Nu är det dags att sova, imorgon bjuder jag på dagens första lucka i julkalendern, dagens outfit och lite annat. Vi hörs då, puss på er!

Vinnaren av Michael Kors tävlingen är: Hanna. Stort grattis!

- I love details snapshots, here is some pictures from my last details. Hope you like it!

 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| INTERIOR
Jag är ju inne i någon galen inredningsperiod nu, har så mycket inspiration, idéer och tankar nu. Så kände att jag ville dela med mig av lite mer tips kring inredning. Idag ska jag nog springa förbi Panduro eller Lagerhaus för att köpa en guldspray och fixa o trixa lite här hemma. Tokig i mässing nu, resultatet kommer på mina små diy-projekt kommer senare. Påtal om inredning och tips kan jag tipsa om att Zara Home har 20% idag och fri frakt på allt. Happy shopping! 1. Sealoe 2. Kubus, Länna Möbler 3. Zara home 4. Teknigmagasinet 5. Lagerhaus 6. Artelleriet 7. Ikea - I love interior, here is my latest cravings. I want it all!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| FASHION
Hej Finaste! Jag ville mest kika in och säga hej, bloggen har legat nere hela dagen. Därav ingen bloggning, så ni inte tror jag försvunnit (; Så typiskt, hade massor härlig bloggning att bjuda på. Det får bli imorgon, då får ni dagens också. Puss och godnatt! - Hello sweathearts! I just want to say hey. Finally i can post something here. Now it's time for bed. So tired!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer