Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| PHOTOS

Fick denna på mailen idag, hur fin? Åh jag säger ju att jag är så tacksam för att ni finns, att någon sitter på sin fritid och målar mig. Kan inte riktigt förstå det, hursomhelst blev jag superglad =) och tycker Ida som hon heter är sjukt duktig. Tack snälla, detta gjorde min dag! <3 -I got this pictures on my today, it makes me so happy. So talented girl, i just love it. Thanks alot, you make my day.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| BEAUTY/HAIR, Hår


Jag är så nöjd med håret, kunde inte ha blivit bättre. Ska ni gå och färga och klippa kan jag verkligen rekommendera Bella, så sjukt duktig. Färgen är fortfarande så fin. Påtal om mitt hår tänkte jag visa er mina hår-favoriter just nu. De är dessa godingar ovan. Så grymma! Daviness Alchemic Conditioner - en fantastisk hårinpackning/toning som verkligen bevarar min färg, man får lite känslan av nyfärgat hår. Det bästa med att köpa denna är att du kan få den blandad hur du vill ha den. Så Bella blandade ihop en en som passar min färg. Schampoo och balsam från Pureology- De är även väldigt färgbevarande och ger mycket glans. Sist men inte minst Redken -wind Blown05. En riktigt bra stylingprodukt, som även ger volym i topparna. Man vill ju även ha volym där och inte bara i botten. Alla ptodukter hittar du på Barberarn. Kommer även lite längre fram göra lita videos med just hår, eftersom det är så många som frågar (:

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| TRAINING & HEALTH
 

Eftersom många uppskattar mina träningsinlägg, så valde jag att slänga upp lite snygga träningskläder. Det har blivit trendigt att vara snygg på gymmet. Förut slängde man ofta på sig något halv-sunkigt och stack iväg. Nu ska man helst vara snygg och färgglad. Vilket jag tycker är helrätt, allt blir så mycket roligare om man känner sig fräsch och man blir glad av alla färger och mönster man ser omkring sig. Jag älskar att köpa nya träningskläder, H&M och Ginatricot har fått in väldigt mycket fint som även är i bra kvalitét. WORKOUT byxorna finns åter igen i butik och kommer även in ännu en gång om 2 veckor för er som varit sugna men inte hunnit få tag i dem. Jag ser fram emot de blommiga som kommer i december som jag la ut igår. SÅ fint! Föresten tack för all pepp och fina kommentarer om min träning. Blir så glad.Hur är ni? Gillar ni att vara snygga när ni tränar?

1. VS, 2. VS, 3.VS, 4, VS, 5.VS 6. Nike 7. H&M 8. Sportamore, 9. Fitnessguru, 10. Asics

So many ask me about the training and healthy. And i think it's important to be good looking even when you workout. So here is my favorites right now. The budget brands Ginatricot and H&M have so good workout clothes. And Victoria Secret, i die ..

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer