Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY, TRAVELING
Jag dör lite, hotellet ovan ni ser ska jag och Henki åka till i September. Jag förstår inte riktigt? Det är typ bland det finaste hotell jag sett, femstjärnigt lyxhotell med spa, 3 pooler, 50 meter till stranden och 200 meter till centrum. HEAVEN! Det är superstort och så himla himla himla fint. Där ska vi bo, lycklig tjej! Vi kommer vara borta i 8 dagar, och det är till Grekland vi ska, till byn Kolimbari som ligger i Chania. Någon som varit där? Eller bott på hotellet?

Det pirrar i hela mig nu, lääääääääääängtar! Vi skulle ju åkt vecka 33, men detta blir så mycket bättre, och det var meningen helt enkelt. Nu har vi verkligen något att se fram emot.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| FASHION, SHOPPING


Letar fortfarande efter de perfekta sandalerna, nu verkar jag ha hittat de eller några som är väldigt fina i alla fall. De kommer ifrån denna sko-webshop och är nu nedsatta till halva priset och kostar nu 500 :- Från märket Marc o'polo. De är så jag vill ha de, enkla, snygga och något som ändå gör att de sticker ut lite. Så kan bli ett klick på de, vore perfekt att ha med på resan också.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer