Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| BLOGGY, EVERYDAY, LOOK OF THE DAY

klänning_chicy / jacka_fashionsky.se / solisar_romwe / skor_converse / väska_secondhand /

Vi har precis kommit hem till vår fantastiska svit från en shoppingtur här i Stockholmo, jag fick allt med lite påsar hem. Dock blev det bara två, trodde jag skulle gå loss. Men tror jag kommer hitta mer imorgon, då tänkte vi tillbringa dagen på söder, där de har riktigt grymma secondhandbutiker, där kan man fynda riktiga guldkorn. Ikväll blir det nog Trädgården med fina vänner, men innan det middag på någon mysig resturang på söder. Hörs senare finisar.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| BLOGGY, EVENTS, EVERYDAY


Förlåt för sen bloggning, men drog lite spontant till Stockholm redan igår och drog på Spotlife's sommarfest ändå. Sedan drog vi vidare och slog klackarna i taket på Sommar, dansade hela kvällen. Sjukt lyckad kväll. Bilder får ni senare =)

Nu har jag precis checkat in på sviten. helt galet fint, möttes av rosor, kyld champagne, choklad och giveaways på sängen. Helt okej välkomnade ;) Tack Michaela & Devote! Här kommer jag trivas, vill fan flytta hit! Haha.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| BLOGGY, EVENTS, PARTY


Ikväll har Spotlife en sommarfest på takterrassen på Clarion Sign för våra bloggare. Tyvärr så missar jag denna kväll pga jobb, så typiskt. Eftersom jag ändå ska upp till Stockholm denna helg, men åker upp imorgon. Får hoppas på flera fester. Idag är vi ca 6000 bloggare i nätverket och vem som helst kan gå med, något som är grymt är att du kan flytta över ditt gamla arkiv. Här kan du registrerar dig.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer