Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| FASHION
måttligt avundsjuk på tuvas LA fynd, påtal om fynd så gjorde jag riktiga fynd idag. B.la ett par vita levis shorts, lite högre. Mycket roligt att gå runt och fynda loss i norrköpins garderober. Som sagt en hel del fynd blev det, men det får ni kika på lite senare. Nu blir det sängen, för imorgon fyller min babe 25 år. Vi hörs nog inte förens imorgon kväll? Då min käre pojkvän önskar sig nog allra mest en bloggfri dag ;) haha.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| FASHION

pictures from yesterday

Hej fina ni! Jag lever, jag lovar! Förlåt för min frånvaro, men har verkligen haft fullt upp med allt med utställningen och modevisningen. Men nu är det över, det var grymt roligt! Ni som inte var där idag, missade verkligen nåt. DET var SÅÅÅ grymt. Jag ska visa er massoor av bilder sen, som jag tagit. Sen väntar jag på bilder från fotografen :)

Tack till Eve & alla underbara modeller!
NI är fantatiska. Åh tack till alla fina som kom till mitt bås idag. Det såldes en hel del :) Nu blir det soffan, är heelt slut som artist.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY
 Såhär ser jag ut idag, min egengjorda krage åkte på, och mina älskade metallicbralls. Idag är det kortis pass på jobbet 13-17 sen ska vi hem till linda för att dricka vin i mängder, för att sen dra på personalfest. PEPP SOM FAN!

Vi hörs senare, ha en underbar fredag!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer