Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| FESTIVAL


Jag & Linni, Jag & sanni från förra året.

JAG ÄR SÅ JÄVLA REDO! NU KÖR VI! PEACE & LOVE HERE WE COME!!

Vi ska redan åka upp idag, och det ska bli så jäkla roligt! Vi är världens gäng som ska dit. Mina älskade varbergstjejer är här också och ska med i år igen. Plus att Klara, Disa & Sally även ska med denna gång. Kan det bli bättre? WIIIIIIIIIIIIIIIIE.

NU måste jag åka till systemet, och köpa det sista, har svinbråttom. MEN VI HÖRS OM EN VECKA! KANSKE MOBILBLOGGAR NÅGOT DÄR IFRÅN DOCK UTAN BILD! MEN BÄTTRE ÄN INGET!! :D HA EN GRYM VECKA! SKA BJUDA PÅ MASSA KUL NÄR JAG KOMMER HEM, KAMERAN ÅKER SJÄLVKLART MED!! STOR PUSS PÅ ER!

HOPPAS VI SES PÅ PEACE FINA NI?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| PHOTOS


Dans runt midsommarstången, fika, lottdragning, fiskdamm allt var precis som när man var liten.vi har ätit helt underbart god mat, detta får vi tacka Stevies underbara familj för. Tusen tack för allt!5 kamp, jag har både lärt mig skjuta med luftgevär och hagelbössa, vi sköt lerduvor med hagebössa, jag satte 1 av fem. Blev riktigt nöjd, eftersom de var första gången. 

sjukt härlig båttur i solnedgången med en cider i handen påväg till tyreslöt, sumpen kan de bli bättre?


Det gjordes midsommarkransar, och världens sötaste Alva var självklart med.


Blev en hel del party under helgen, det bästa var nog på sumpen, jäklar vilket drag! Vi dansa tills musiken stängdes av. Underbar kväll!


Förlåt för sjukt sen uppdatering, men har inte hunnit uppdatera förns nu. För har ju varit borta hela helgen, sen kom jag hem inatt och då blev det sängen direkt och sen upp och jobba hela dagen. Men här kommer kollage från midsommarfirandet.

Jag har iaf haft världens bästa midsommar med fina vänner. Vi har nog hunnit med de mesta, allt var så perfekt!
När jag vaknade imorse var jag nästan lite ledsen för den var över. Tävlingar, spel, dans och massa mys,  och så mycket skratt, fantastiska människor, kärlek och härligheter. Vilken helg! :) TACK ALLA!!

HAR NI HAFT EN BRA MIDSOMMAR? =)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| LOOK OF THE DAY


Ni hade rätt, det blev faktiskt rosa. Det var också den som jag var mest inne på själv! Samt att de flesta utav er hade lagt er röst på. Här har ni den, jag tycker den är underbar! Så såhär tänkte jag se ut idag på självaste midsommaroutfiten jag tuffade till den söta klänningen med pilotbrillor, converse och fransväska. Nu är vi förhoppningsvis ute i skärgården och hoppar grodor, eller dansar runt stången. =)

                                                                           Vad tycker ni? Blev de bra?

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER MINA FINASTE LÄSARE!! =) NI GÖR MIG SÅ JÄKLA GLAD! HOPPAS NI FIRAR ORDENTLIGT OCH HAR DET SUPERMYSIGT!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer