Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY


GOTT NYTT ÅR FININGAR! Hoppas att ni har en riktigt bra nyårsafton :) och att ni firar ordentligt, glöm inte att komma på något bra nyårslöfte?! VI SES NÄSTA ÅR! Då kommer de bli en ännu bättre blogg, med mera bilder, bättre outfits, och en himla massa uppdates!! Samt den nya smyckesbloggen. Det här kommer bli bra.

HAPPY NEW YEAR! Ni är bäst, glöm inte det! :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| LOOK OF THE DAY


Godmorgon mina härliga läsare! Hoppas ni sovit gott? Tänk idag är sista dagen år 2010, sjukt! Tiden går så grymt fort. Jag tycker det har varit ett väldigt bra och händelserikt år. Nya jobb, Nya vänner, Studenten, Underbara resor, Onzda, Pojkvän, bloggen har blivit större, Smyckestillverkningen osv. Tänkte att jag skulle sumera året sen. Alltid kul att se :)

Nu måste jag dra mig till jobbet, börjar nämligen 11.00-15-15. Se hur många som är på stan en nyårsafton ;)
Jag hann inte fota kvällens outfit, men här har ni iaf bilder på det jag ska ha på mig.Till detta kör jag ttunna strumpbyor, och en riktig sotning, och lockigt hår. Vad tror ni om detta? Hur ser ni ut ikväll?

Kvällen ska spenderas ute på Fridströms land,
en tradition de kört nu i fyra år.  Detta år blev även jag Klara, Sebbe & Henke bjudna. Nu är vi ca 20 st. Det ska bli så himla kul :) tror det kommer bli grymt. tre rätters middag, bastu, vin, fina vänner, charader, fyrverkerier, kan de bli bättre? GRYMT TAGGAD!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| UNCATEGORIZED


SÅ! jag har haft mycket pågång nu, kan bli att jag startar större saker med. Men nu hr jag iaf fixat en hemsida, så ni är hjärtligt välkomna till mina nya smyckesblogg, där ni kan ta del av mina egjorda smycken samt köpa dom. Sidan är väldigt ny, så allt är inte riktigt klart. Men kika in :) är riktigt nöjd! Det går verkligen fram¨t, och detta gör mig så lycklig!! :) klicka på bilden!


http://detailsbyrebfre.blogg.se Säg gärna vad ni tycker om namnet, idén, smyckena och den designen? Det gör mig glad.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer