Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| COMPETITIONS


Eftersom jag drog till Turkiet, blev de lite knäppt med tävlingen. Så ikväll lottar jag ut en vinnare av denna snygga tygväska :D Ni som redan skirvit är ju redan anmälda, gå hit, så ser ni! Men för er andra är det bara att lämna Namn & mail så ha du chans att vinna. Det är redan 20 st som är med och tävlar. TRYCK HÄR så att jag har alla tävlande på samma ställe! KOM IGEN! Ikväll avgörs det.

KOMMENERA DETTA INLÄGG OM DU VILL HA CHANSEN ATT VINNA DEN! AVSLUTAS IKVÄLL!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| TRAVELING


äntligen har man fått lite färg på kroppen också. schletna bilder.Jag är nu hemma i Norrköping. Vi kom hem igår, landade på Landvetter i Göteborg klockan 15.00, sen gick bilen mot varberg. Men nu är jag som sagt hemma i Norrpan igen efter att ha åkt tåg. Jag har sån ÅNGEST ni förstår inte. Jag har aldrig mått såhär dåligt av att lämna något, att vara hemma. Det går inte ens beskriva, vi hade så galet jävla kul, helt underbart väder, hotellet blev klockrent, fast vi hade ospeciferat. Allt var bara så himla bra, sen så blev vi värsta bundisar med folk där nere, som man vet att man aldrig i hela sitt liv kanske kommer träffa igen. usch mår så dåligt av den tanken. ÅH jag vill bara tillbaka nu, ta närmaste flyg till Turkiet, Marmaris.
Vilken vecka, jag har sånna minnen. ♥ Som sagt jag har sån panik att vi är hemma, jag vill bara tillbaka och uppleva allt vi gjort igen igen igen igen. Att de skulle bli såhär jobbigt att komma hem hade jag ingen aning om. Men jag har så förbaskat svårt att avsluta saker, att inse att saker och ting tar slut. Men jag är så glad att vi gjorde detta, bästa resan! TACK LINDA & LINNEA FÖR DETTA! LIBELI, GOES WILD! vad ska man göra med all ångest? help me!

Jag berättar mer senare, och ni kommer få se en massa underbara bilder :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer