Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| OkategoriseradeJag kände att jag var tvungen att blogga om dessa skönheter innan jag går och lägger mig, HUR LOVELY? Jag skulle mer än gärna vilja traska omkring i dessa i sommar. D&G 1500 :- Visst var de snygga?

Godnatt älskade ni :) Sov så gott! Om jag är pigg och alert imorgon kanske jag bjuder på en dagens på morgonkvisten! Vi får la se, LATERO DUDES!

Fan vad kul att jag låg rankad som 8 mest populära bland privata bloggar i Norrköping! wiho. Såg det nyss på bloggportalen

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY


Min nya ring från Cocoo. Tycks?

Imorrn är det valborg, jag säger bara herregud vad tiden går fort, jag förstår inte?! Att det var ett år sen vi satt hemma hos Linus, och grillade, och drack, och somnade till max underbara sagor. HAHA vilken sjuk jäkla kväll. Men så roligt vi hade, jag saknar familjen. Jag är inne i en såndär saknad period känner jag, det är så oerhört mycket jag saknar just nu .. det är jobbigt faktiskt. Men jag ska försöka tänka på det jag har istället, men man kan inte låta bli att sakna gamla tider, sakna saker man inte har. Man vill ju alltid ha det man inte har? right?
Nu ska jag packa för morgondagen, vet inte alls vad jag ska ha på mig? Imorrn blir det en lång dag på jobbet först praktik 09.oo-15.oo på mitt jobb, sen jobba 15.oo-20.oo. Efter det så kommer Maria och hämtar mig, sen drar vi ut till Ljunga för att fira valborg, grilla&dricka och mysa med underbara vännerna. ♥ Ska försäka lägga mig skapligt ikväll, så att jag orkar med morgondagen! Vi hörs imorrn, om jag hinner blogga då! GLÖM INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN OM ARMBANDET FRÅN COCOO.SE I  NÅGRA INLÄGG NEDAN! TÄVLINGEN AVSLUTAS SÖNDAGKVÄLL SÅ NI HAR LITE TID PÅ ER! :) allt ni behöver göra är att lämna kommentar med namn och mailadress :)

Vad ska ni göra på Valborg?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer