Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY


Jag har haft en riktigt bra helg, jag har hunnit med det mesta. Jag har både slagit klackarna i taket, och chillat och myst :) jag och millis hade supermys igår, vi låg i sängen och tittade på film, sen fick vi ett ryck och vart galet sugna på spicyhot sen hem och se robinsson sen slutade det med att jag sov där :) myskväll. Sen har jag hunnit med och jobbat en hel del med. Fredag o9.oo-2o.oo Lördag 9.oo-15.oo och söndag 09.oo-18.oo så det har blivit lite. Det har däremot inte blitt så mycket sömn, så just nu är jag helt slut! Ska nog bara slänga mig i sängen och dööööö. fett skönt! Vi kanske hörs senare? Annars hörs vi imorrn älskade ni. :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY
 
 

(här ser ni lite av håret, kommer flera bilder men jag har kvar ungefär samma färg i botten men har lagt in lite ljusa slingor överallt, som sagt bättre bilder kommer do you like it?)

Nu sitter jag här i min lilla mysdress, och hade lite roligt med min webcam. HAHA för mycket fritid? eller vadå? Jag kom ju på att jag inte svarat på alla frågor från frågestunden, men har inte haft tid. Men det kommer komma jag lovar, så fort jag bara kan. Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen, ta bort sminket, borsta gaddarna och krypa ner till kojs och ladda om för en hel dag med praktik. 09.oo-15.oo. Kom gärna och hälsa på :) föresten så måste ni vara micket nöjda med mig idag, för jag har bloggat som tusan. Massa inlägg neråt. Puss&kram.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY

Det är nog dags att få upp ögonen för Lindex, för dom har verkligen höjt ribban. Alla dessa godbitar kommer från Lindex. Visst har dom fått in mycket snyggt? När man jobbar där så ser man ju lite mer också. Vi har fått in mycket snygga plagg och accesoarer till våren. Så kom och kika in hos oss, imorrn ska jag dit. Så kom in och hälsa på mig vettja :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer