Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY


Herregud  vilka underbara sommardagar jag haft, de har vart världens kanonväder ju det har verkligen känts som sommar, älskar den känslan .. den är så underbar! :) Har jobbat ganska mycket, men jag var ändå ledig hela helgen, och då drog jag ju till Öland, sjukt nice. De var jättemys och skönt, chill som fan. Sen idag har jag varit ledig då drog vo ut ett gäng till Mårängen :) hur mysigt och skönt som helst, vi tog först en sväng förbi affärn köpte med oss Hallonsoda, jordgubbar, chips och revbenspjäll :) vi sola, bada, åt glass, spela fotboll. vi kom dit vid halv 2 och var där till 8 haha. Hoppas att jag fått lite färg hihi. Nu sitter jag ute på Klaras altan, fryser inte ett dugg det är som en riktig sommarkväll :)

Har massvis med bilder från Öland och så togs det massa bilder med Fridas kamera idag. De kommer snart :)


ååh jag älskar sommaren!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY

Nu tar jag mitt pick och pack och drar till Öland :) Ska bli himla skönt och mysigt faktiskt, min enda helg jag är ledig, så kan lika bra passa på, mycket härligare och mysigare att vara där än att sitta hemma i Norrköping, det är ju ändå inga hemma direkt. Så vi åker alldeles strax, ska packa ner det sista. Nu ska jag njuta av min ledighet och det underbara vädret och bara chilla. Sånt behövs ibland, ska även gå och titta lite i Köpingsvik och Borgholm de är så mysigt där. Hoppas vädret håller sig lika bra där som här. Jag kommer nog hem på Söndagkväll igen. Vi hörs och ses! Ha en underbar helg allesammans. Puss & kram ska ta en massa härliga bilder med har jag tänkt mig :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY


Haha coolt, idag jobbade jag faktiskt 9 till 5 som låttexten. Jobbar, jobbar och jobbar der känns som om att det är de enda jag gör? Men jag gillart, och jag trivs som fisken i vattnet, massa money får jag ju med, så det är det ju värt. Men ändå ibland känns de lite segt när det är världens sommarväder och man står inne i en butik till klockan 7 på kvällen. Skulle vilja vara ute och sola o bada mera och kunna hitta på saker. Men lite ledig är jag ju? Har ju tagit ledigt för Hultsfred och sen jobbar jag bara till 8:e augusti plus att jag har lite strödagar sådär. Men är bara ledig en hel helg på hela sommaren och det är nu i helgen. Jag jobbar bara 9-2 på fredagen sen bär det nog av till Öland? inte riktigt bestämt mig än det blir ju jag och pappsen sen äre massa annat folk där. Men de kanske de är värt? Åka ner och chilla och umgås lite med familjen och abra sola,bada och grilla :) med tanke på att de skulle bli klockrent väder! När jag ändå har möjligheten att åka dit, de är ju döskönt där och hur fint som helst? Det är ju ändå ingen direkt hemma här, alla är ju borta typ eller sjuka eller jobbar? Så det blir nog att jag åker till Öland iaf? Eller vad tycker ni? man har kanske tid för annat sen? Imorrn jobbar jag 09.00-19.00 sjuuukt länge, hur ska jag klara mig? Men jag är superglad att jag har det jobbet, de är itne så! :)

Maria Sjuk
Lisa Sjuk
Erika Uppsala
Klara Pluggar/bortrest
Anton Kroatien
Disa Smögen
Sara Smögen
Idisen Arboga :(

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer