Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY


Ögonskugga turkos " City djungle" Ljusgrön ögonskugga "lime" Ljuguls ögonskugga "lemon de första är från MUS den andra är från Face och båda glittereyelinerna är också från MUS. Sen Sminkpalleten kommer ifrån Lindex från märket Hot Makeup finns även på Kicks, himla bra!


Jag har användt mig sminket ovan, först la jag den lime/ljus gröna skuggan som "botten" upp till globlinjen sen efter det la jag den mörkare/turkosa skuggan i ytterkanten så och skuggade så det blev mörkare utåt och ljusare innaåt efter det blanda ja den ljusgula/limegröna skuggan och la som highlighter och sen la jag två olika glitter eyeliner en olivfärgad och en lime/grön färgad och mascara på det. Så blev resultatet sådär :)

 vad tycks?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| EVERYDAY


gud så fort tiden går, nu är redan denna helg slut. Känner att jag inte riktigt hänger med. Jag har haft en himla bra helg iaf. Fredagen så var det först grill hemma med familjen sen till Klara för att fixa oss och förkröka litegranna och sen vidare till Anton, Johan & company och tillsist en utgång på det :D helt okej, har haft roligare faktiskt. Lördagen började med lite chill på Klaras altan, solade och myste. Sen framåt 3 hugget var de dags att åka till Mem där de var lite 20-års firande av Aleex, det var himlans trevligt vi grillade spelade kubb och drack och hade det mys. Tack för det hörrö :) Bilder kommer, Anton tog en hel del :P eller det togs många kort med Antons kamera rättare sagt ;P

och idag har jag legat ute och solar i säkert 2 timmar, himla skööönt :) det är verkligen sommar nu, fattar inte riktigt det? Imorgon är det Juni :D Sommaren första månad! wie wie.

Nu ska ja ta cykeln bort till Hageby Centrum och köpa någe fint till Mammsen :) Glöm inte att de är mors dag idag! Pyssla om din käre mor riktigt ordentligt.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer