Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

| EVERYDAY


hihi lite smygreklam sådär, bara för jag tycker låten är så bra! Vi spelar den mycket i butiken nu. Reklamen är lite mäktig tycker jag, gillar den faktiskt.


Imorgon är det verkligen workii, workii! Jag börjar praktiken klockan 10.00 och slutar kl 16.00 men mellan klockan 16.00 och 19.00 ska jag jobba! Sikken lång dag det kommer bli för lilla mig, men det kommer nog gå bra. Hoppas jag iallafall. Hoppas att jag står ut, kommer ju vara helt slut sen på kvällen iaf. Men jag är så glad att jag har jobb, så jag ska absolut inte klaga har ju världens bästa extrajobb så. Ni får gärna komma och hälsa på mig?

Btw nu tycker jag allt ni är lite dåliga på kommentera, come on everybody!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

| Okategoriserade


Jag har just gjort ordning wok till la familia :) Det blev kycklingfile, wokgrönsaker, och så nudlar till det. Allt ner i en stor wokpanna med soja, och kryddor. Vart himlans gott faktiskt, känner mig lite duktig plus att pappsen vart glad att få slippa laga mat hihi. Idag har jag varit och tränat Gym med Anton i lite mer än en timma. Good work! Efter det så övningskörde jag i ungefär en timma med, vi körde mot Djurön, sen till Styrstad och sådär. Gick riktigt bra, det går framåt så jag ska skriva in mig på körskolan nästa vecka? tror jag :) Ni får mer än gärna tipsa om eran bästa körskola här i Norrköping. Vilken tycker du är bäst? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer